REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Argentinská fazolová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z drůbežího vývaru, barevných fazolí, rajčat, rajčatového protlaku a dalších ingrediencí připravená hutná polévka ostré chuti.


Ingredience:
500 grajčatového protlaku
230 gbarevných fazolí
200 grajčat
100 gslaniny
100 gmrkve
100 gcibule
100 gceleru
4 ksstroužky česneku
1-2 kschilli papričky
2 ldrůbežího vývaru
mletá paprika
drcený pepř
oregano
tymián
sůl

Postup:

1. Nejméně 2 hodiny, ale lépe přes noc namočené fazole uvaříme v drůbežím vývaru doměkka
2. Asi po 15 minutách přidáme rajský protlak, vaříme ještě 10 minut
3. Na slanině nakrájené na kostičky orestujeme plátky cibuli, nastrouhanou mrkev a celer, přidáme nakrájená rajčata a vše chvíli podusíme
4. Zeleninu přidáme do polévky spolu s nasekanými, jadřinců zbavenými, chilli papričkami a podrceným česnekem, dochutíme čerstvým kořením, osolíme
5. Hotovou polévku necháme ještě probublat a můžeme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy