REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Argentínská nudlová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Původní název argentinského receptu je con cabellos de angel.


Ingredience:
1 lkuřecího vývaru
200 grajčat
100 gjemných polévkových nudlí
50 gstrouhaného sýra
2 lžícemásla
1 lžícepetrželky
1 kscibule
špetka šafránu
špetka chilli
sůl

Postup:

1. Rozehřejeme máslo a osmahneme na něm cibulku
2. Přidáme posekanou petrželku, přisypeme nudle a opražíme je dozlatova
3. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme a podusíme do měkka
4. Zalijeme horkým vývarem, přidáme šafrán, chilli a vaříme až nudle změknou
5. Polévku nalijeme do talířů a jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy