REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Amsterodamské roštěnky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky pokrájené roštěnky orestované na másle, pak podušené na pivě.


Ingredience:
500 groštěnky
30 gmásla
1 kscibule
1 kskostky cukru
1 lžičkahladké mouky
1 lžičkaplnotučné hořčice
2 dlpiva
mletý černý pepř
několik kukuček celého pepře
bobkový list
tymmián
sůl

Postup:

1. Omyté a osušené roštěnky nakrájíme na kostky
2. Na kolečka nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova, přidáme kostky masa a ze všech stran je opečeme
3. Přidáme cukr, koření, hořčici a sůl, pokrm zaprášíme hladkou moukou, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka
4. Nakonec pokrm dle chuti okořeníme pepřem a případně osolíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy