REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aliotta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí vývar ze dvou nebo více druhů ryb. Recept pochází ze Sicílie.


Ingredience:
400 grybího masa ze dvou nebo i více druhů ryb
30 goleje
2 ksstroužky česneku
2 ksžloutky
citronová šťáva
1 kscibule
čerstvá petrželka
pepř
voda
sůl

Postup:

1. Na dobře rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme na jemno nasekaný česnek, zalijeme vodou, osolíme a dochutíme pepřem
3. Na kousky nakrájené maso ze dvou i více druhů ryb přihodíme k ostatním ingrediencím, dále přidáme nasekanou čerstvou petrželku a vše vaříme mírným varem 20 minut
4. Uvařené ryby vyjmeme a polévku odstavíme ze zdroje tepla
5. Žloutky rozkvedláme v troše vývaru, vlijeme do polévky a vývar ještě dochutíme citrónovou šťávou, dále nevaříme.

Doporučení:

Ryby z vývaru podáváme samostatně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy