REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Africké sosaty na grilu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované skopové maso grilované na rožni.


Ingredience:
800 gskopového masa
100 gslaniny
1/2 lmléka
1/8 locta
6 kskuliček pepře
1 lžičkamajoránky
špetka tymiánu
bobkový list
špetka koriandru
sůl

Postup:

1. Skopové maso odblaníme, zbavíme tuku, nakrájíme na plátky
2. Jednotlivé plátky položíme na sebe do kameninové nádoby, dáme na ně koření a zalijeme octem a mlékem
3. Maso necháme v chladnu 2-3 hodiny odležet
4. Pak plátky masa vyjmeme, osušíme utěrkou a napichujeme na grilovací jehlu střídavě s plátky slaniny a grilujeme.

Doporučení:

Podáváme jako ostrý pikantní pokrm s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy