REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nová prodejna Chefshop

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nová prodejnaNěkolik dlouhých měsíců jsme pro vás potají připravovali jedno velké překvapení. Abychom vám dopřáli lepší zážitek z nakupování, rozhodli jsme se vybudovat velkou prodejnu v Pražské tržnici, kde  si budete moci osahat a vyzkoušet většinu našich produktů. Uděláme vše pro to, abychom vám nabídli to nejlepší z obou světů – online i offline. Doufáme, že nás přijdete navštívit, ať už přímo v den otevření, kdy se budete moci zapojit do bohatého programu, a nebo jakýkoliv všední den během otevíracích hodin.


Nová prodejna

 

BUDE MĚ TO ZAJÍMAT?

Tato akce je nejen pro milovníky dobrého jídla a vaření, ale i pro estéty, kteří mají rádi krásné doplňky do domácnosti. Program je přizpůsobený pro všechny! Naši skvělí kuchaři vás provedou workshopy mimo jiné přípravy sushi, domácích těstovin a  vyzkoušíte si i foodstyling. Nudit se nebudou ani vaše děti, které zabaví bohatý program. Zajisté nemůže chybět ochutnávka exotických potravin, delikates a nápojů. Navíc si budete moci osahat většinu výrobků a premiéru bude mít naše exkluzivní japonská keramika Made in Japan. A to je opravdu jedinečný zážitek, neboť až do teď nebyla nikde v Evropě ještě nikým vystavena!

 

A JAKÝ JE PROGRAM?

11:00 Začátek

Uvítáme první návštěvníky a zahájíme ochutnávky vybraných delikates z Chefshopu

12:00 Kuchařská show s Janou Vašákovou, šéfredaktorkou časopisu F.

O.

O.

D.

Těšit se můžete na skvělé krevety s koridandrem, pokrm s vůní středozemního moře

14:00 PUNK na talíři

Triky foodstylingu a trochu tohu PUNKU na talíři pro vás chystá mladý zapálený šéfkuchař Honza Matějka. Své zkušenosti sbíral v předních českých restauracích, ale i v USA.

16:00 Workshop sushi

Přijďte se přesvědčit, že sushi dokáže přirpavit a profesionálně naservírovat opravdu každý! Šéfkuchař Honza Hajný získal nejedno ocenění na gastronomických soutěžích v rámci kuchařské artistiky a kdo jiný než on by vás měl zasvětit do tajů food stylingu.

17:15 – 18:00 Soutěž

Vyhlášení soutěže o hodnotné ceny

 

Program pro děti

Pro vaše děti máme připravený celodenní program přípravy oblíbených cupcaků, které si sami ozdobí dle své dětské fantazie. Těšit se můžou na přípravu těsta a krému, potahování potahovací hmotou, zdobení krémem, vykrajování i barvení.…

A abyste s námi mohli tento den pořádně oslavit, máme pro vás připravenou slevu 20% na vše!
Pouze v tento den a pouze v naší nové prodejně!


KDE TO JE?

Naše krásná novotou vonící prodejna se nachází v Pražské holešovické tržnici v Hale číslo 36. Ta je situována na levé straně při vstupu hlavním vchodem. A pro jistotu tady ještě přikládáme mapku.

 

Nová prodejna

 

A JAK SE K NÁM DOSTANETE?

Přímo před tržnicí staví tramvaje 1, 12, 14 a 25. Nejjednodušší je dojet metrem na zastávku Vltavská na lince C a pak nastoupit na jakoukoliv tramvaj směrující tím správným směrem. Z Vltavské je to totiž jen jedna zastávka. Pokud chcete přijet autem, nejlepší je odbočit do Argentinské ulice a použít vjezd z ulice Jateční. V tržnici lze parkovat 1 hodinu zdarma, každá další započatá hodina parkování stojí jen 40 korun.

Aktuální informace najdete v naší Facebookové události. Již brzy se tu například objeví fotografie dokumentující pokračující práce na prodejně.


TAKŽE NEVÁHEJTE A ZAPIŠTE SI DO KALENDÁŘE DATUM 12.11.! OSLAVTE S NÁMI TUTO JEDINEČNOU UDÁLOST A PROŽIJTE PŘÍJEMNĚ STRÁVENÉ ODPOLEDNE S MOŽNOSTÍ ODNÉST SI DOMŮ HODNOTNÉ VÝHRY Z PŘIPRAVOVANÉ SOUTĚŽE!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Zavařování (sterilace) masa

… maso zavařujeme zásadně bez kostí a raději libové. Tuk se hůře steriluje a časem dostane nežádoucí příchuť. Vyvarujte se cibule!!! Rychle kysne a zničí vám vaše výrobky, proto se cibule do zavařeného masa zásadně nedává …

číst dále ...

Zase ty nevídané dobroty!

A přímo na Váš stůl. Bravurní počin cukrářského mistra Josefa Maršáka a gastro legendy Roberta Chejna, kteří spojili své síly a nabízí luxusní delikatesy ve skleničkách pod značkou Fat Brothers. Díky tomu můžete zažít příjemnou večeři jako v poctivé restauraci přímo u vás doma a užít si tak krásné chvíle s rodinou a přáteli při společném stolování.

číst dále ...

Grilovací sezóna je v plném proudu!

Také patříte k milovníkům letního grilování? Pak pro Vás máme dvě zprávy. Začněme tou špatnou, grilování nepatří mezi nejzdravější úpravy pokrmů, protože se během něj mohou vytvářet nevhodné sloučeniny. Tyto procesy vznikají převážně grilováním masa a masových produktů, ale nevyhýbají se ani grilované zelenině. Půjdeme k té druhé zprávě. Naštěstí pro nás bude o něco pozitivnější. Tvorbu nezdravých sloučenin můžeme zásadně omezit, pokud delší dobu, nejlépe přes noc nebo alespoň několik hodin maso marinujeme v tekutých směsích bylin a koření. Platí to především o rozmarýnu, kurkumě a tymiánu, ale nápomocný je i česnek, oregano a mnoho dalších.

číst dále ...

6 rad, jak ugrilovat tofu

Vůně hořícího dřevěného uhlí, grilovaného masa a čerstvých bylinek … grilovací sezóna je v plném proudu, tak co si ji letos trochu zpestřit veganskou lahůdkou. Už jste zkoušeli grilované tofu? Přinášíme vám 6 užitečných rad, jak správně připravit a ugrilovat tuto sójovou pochoutku.

číst dále ...

Jak poznat, že trpíte dehydratací? Přinášíme šest příznaků, že vaše tělo strádá

Horké dny jsou v plném proudu a pitný režim je jedna z nejdůležitějších věcí, na kterou bychom neměli zapomínat. Voda je základním stavebním kamenem lidského těla. Neměli bychom ji proto opomínat. V takovém případě bychom totiž mohli čelit dehydrataci, která s sebou nese mnoho rizik.

číst dále ...

Pohanka jako trendy superfood. Má u vás v kuchyni své místo?

Stejně tak, jako spousta dalších superfood, je i pohanka opomíjenou surovinou. Ačkoliv její název každý zná, našli byste ji jen v nepatrném zlomku domácností. V dnešní době, kdy se stále častěji ubíráme k přírodě, je však více než nasnadě dát pohance šanci. Je totiž zdrojem nejrůznějších vitamínů a minerálních látek, které na náš organismus působí velice prospěšně. Věděli jste, že pohanka nepatří do skupiny obilovin, ale mezi tzv. pseudocereálie? Běžně se však v jídelníčku užívá jako obilovina (navíc bezlepková), z níž lze vařit nasladko i naslano.

číst dále ...

3 sýry, se kterými zazáříte na zahradní párty

Kdo říká, že na zahradních párty a grilovačkách musí mezi servírovanými jídly hrát ústřední roli grilované maso. Jsou i jiné a mnohdy chuťově zajímavější pokrmy, kterými můžete hosty překvapit. Máme pro vás tipy na tři sýry, které nesmějí chybět mezi letním pohoštěním. Vyzkoušejte je a buďte za báječnou hostitelku.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy