REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Klasika, která neomrzí, těstovinové fleky a české špagety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nedokážete si představit českou kuchyni bez takových jídel, jako jsou šunkofleky? Tak právě vy si nejlépe pochutnáte na tradičních Zátkových vaječných flekách, které jsou nově k dostání v retro obalu. Nejen, že jím odkazují na výročí 130 let od založení firmy, ale zároveň lákají k zapojení do soutěže o víkendový pobyt v síti Jan Hotels. Kvalitní těstoviny nejsou jen výsadou Italů. Vyzkoušejte špagetovou klasiku od bratří Zátků, kterou v kuchyni dozajista ocenily už vaše babičky a maminky …


PR - Zátkovy těstovinyŠunkofleky nebo „flíčky“ s houbami patří mezi oblíbená česká jídla. Pakliže jim také holdujete, měli byste rozhodně vyzkoušet Zátkovy vaječné fleky. Na trhu existují už 130 let, takže s nimi dozajista vařily i vaše babičky a maminky. Do klasických zapékaných s uzeným masem přidejte trochu sádla a muškátového květu, ať zvýrazníte chuť pokrmu. Pomyslnou tečku k dokonalosti udělá nakládaná kyselá okurka. Dopřejte si poctivé těstoviny prověřené dobou!

U příležitosti oslav 130 let výroby nyní Zátkovy vaječné fleky pořídíte v retro obalu se spotřebitelskou soutěží o víkendový pobyt v síti Jan Hotels. Balení o hmotnosti 500 gramů je k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 20,90 Kč.

Recept na Zátkovy šunkofleky: Klasické zapékané šunkofleky

 

PR - Zátkovy těstovinyPoctivé české špagety

Kvalitní těstoviny nejsou jen výsadou Italů. Vyzkoušejte špagetovou klasiku od bratří Zátků, kterou v kuchyni dozajista ocenily už vaše babičky a maminky. Nyní v novém retro obalu odkazujícím na 130letou tradici výroby a se spotřebitelskou soutěží o víkendový pobyt v síti Jan Hotels.

Zátkovy vaječné špagety patří mezi stálice české kuchyně. Při správném postupu vaření drží tvar, takže je snadno využijete k přípravě rychlých pokrmů i kulinárních specialit. Překvapte rodinu lehkým a chutným obědem – špagety stačí doplnit jen nivovou omáčkou a slunečnicovými semínky. Nebo dáte raději přednost exotičtější variantě s mořskými plody? Způsobů přípravy je mnoho, pouze kvalitní základ ale vašim jídlům zajistí dokonalost. Dopřejte si špagety prověřené dobou!

U příležitosti oslav 130 let výroby nyní Zátkovy vaječné špagety pořídíte v  retro obalu se spotřebitelskou soutěží o víkendový pobyt v síti Jan Hotels. Balení o hmotnosti 500 gramů je k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 20,90 Kč.

 

Špagetové variace – Zátkovy recepty

Také milujete dlouhé těstovinové provázky, které jsou rychle hotové a přitom báječné chutnají? Máme pro vás inspiraci na netradiční špagetové hody, z nichž si vybere i ten nejmlsnější jazýček.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

22 nejlepších receptů z dýně

Nejlepší recepty z dýně najdete v naší kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Anglicky se dýně řekne „pumpkin“. Severoameričtí Indiáni, kteří tykve velmi dobře znali, je nazývali „askutasquash“, což znamená „jíst rovnou bez vaření“. Z Ameriky tykve skutečně pocházejí a předpokládá se, že byly pěstovány již před pěti až deseti tisíci lety. Ale dost historie o dýních! Otevřete si článek a inspirujte se těmi nejlepšími recepty s dýní, které najdete u nás na webu ReceptyOnLine.cz

číst dále ...

Výtečná příloha s ještě širším využitím. Dopřejte si zelí, jak ho neznáte!

Zelí patří mezi nepostradatelné ingredience české kuchyně. Kromě toho, že bývá součástí tradičních pokrmů, jako je vepřové s knedlíkem, pečená kachna nebo oblíbená zelňačka, je doslova vitamínovou bombou. A proto by ve vašich podzimních receptech rozhodně nemělo chybět. Vyzkoušejte jeho přednosti v neotřelých receptech. Doporučujeme například zeleninové závitky se zelím, v kombinaci s pečeným kuřetem nebo si můžete připravit výtečnou polévku z červeného zelí. Uvidíte, že si určitě pochutnáte!

číst dále ...

Chystáte se na vinobraní? Fakta, co byste měli znát

Vinobraní je za dveřmi, a tak jsme připravili pár zajímavostí, které není na škodu připomenout. Třeba se dozvíte i pár novinek, o kterých jste doposud nevěděli.

číst dále ...

Vyhlášen byl Evropský den ekologického zemědělství, slavit se bude 23. září

Evropský parlament, Rada Evropské unie a Evropská komise, tři klíčové instituce EU, dnes podepsaly společné prohlášení, kterým oficiálně vyhlásily 23. září Evropským dnem ekologického zemědělství.

číst dále ...

Překročte hranice běžného pečení, vyzkoušejte nevšední mouky a pečte díky nim s minimem lepku

Celiaci si běžnou mouku s lepkem jednoduše dovolit nemohou. Pro jiné je eliminace lepku jednou z cest k pestřejšímu jídelníčku. Pokud se do této skupiny řadíte i vy, vězte, že pečiva se vzdávat nemusíte. Naopak se vám otevírají široké možnosti pro experimentování v kuchyni. Péct totiž můžete i z mouky rýžové nebo pohankové, díky kterým můžete obsah lepku ve svém jídelníčku snížit na minimum.

číst dále ...

Jubilejní Burgerfest přivítal 21 000 návštěvníků a trhnul rekord s největším burgerem

10. ročník Burgerfestu, který se o víkendu uskutečnil na holešovickém Výstavišti se skutečně vydařil. Kromě dokonalého počasí po celou dobu akce si jej užilo přes 21 000 návštěvníků a došlo i na rekord. Tím byl největší burger v České republice, který vážil 95 kg a měřil 98 na 24 cm, díky čemuž se podařilo jej zapsat i do České knihy rekordů. Celkem se na akci zkonzumovalo 45.000 burgerů v 53 bistrech a restauracích, proběhlo 10 workshopů a kuchařských show, byly zvoleny nejlepší restaurace a rozdaly se ceny v hodnotě přesahující 500 000 Kč.

číst dále ...

Červená řepa jako nepostradatelná lahůdka nejen do upršených podzimních dnů

Pro všechny milovníky barevných jídel máme skvělou zprávu. Nastává čas připravit si krásné pokrmy, které potěší na pohled v době šedivých dnů, ale zároveň budou také vitamínovou bombou, kterou v těchto dlouhých měsících jako když najdete! Červená řepa je hvězda nejen podzimní kuchyně a dokáže svou chutí pořádně překvapit. Připravte si s námi originální recepty!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy