REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hráškovo-mátový dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Videorecept z dílny NATURHOUSE. Výborný zdravý dip k zeleninovým hranolkům nebo grilovanému či pečenému masu.


Ingredience:

  • 3 hrnky hrášku (může být i mražený)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 ks stroužek česneku
  • 1/2 ks citronu
  • několik snítek máty
  • sůl

Postup:
Mražený hrášek dejte na 2–3 minuty povařit do vody, pak vodu slijte a nechejte hrášek vychladit. V míse smíchejte hrášek s několika lístky máty, nakrájeným česnekem a zakápněte šťávou z ½ citronu a 2 lžícemi olivového oleje. Vše rozmixujte dohladka na konzistenci pyré a dochuťte solí.

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy