REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilování s chutnými omáčkami Spak

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sluníčko a teplé počasí již dorazily i k nám, proto řada z nás oprášila zazimované grily a s chutí se pustila do grilování. Užijte si pohodové grilování s kvalitními omáčkami od Spaku. Vyzkoušejte výtečné barbecue omáčky, ketchupy či hořčici. Udělejte z letního grilování gurmánský zážitek, na který budou vaši hosté vzpomínat.


Krásné počasí již láká k domácímu grilování. Šťavnaté maso, uzeniny i lahodná grilovaná zelenina si žádají kvalitní doplňky. Ochuťte vaše grilované pokrmy lahodnými omáčkami Spak. Tradiční rodinná společnost Spak vyrábí své produkty již od roku 1935 s podporou lokálních dodavatelů. Hlavní důraz je kladen zásadně na kvalitu. Vychutnejte si gurmánský zážitek!

Spak ví, že grilování se neobejde bez pestré škály barbecue omáček. Ty nejoblíbenější tak pořídíte ve výjimečné kvalitě, ať už sáhnete po klasické Barbecue omáčce, novince BIO Barbecue, nebo podtrhnete chuť grilování skvělou Barbecue Whisky omáčkou či variantou Mexico Tequila.

 

Barbecue a Barbecue BIO omáčka

Spak Barbecue omáčka vás potěší svou typicky kořeněnou nasládlou chutí podle americké receptury. Vychutnejte si oblíbené kouřové aroma a chuť bez konzervantů. Skvěle se hodí ke grilovanému masu a do marinády. Vaší pozornosti by neměla ujít ani Spak BIO Barbecue omáčka, v níž všechny použité suroviny pocházejí výhradně z ekologického zemědělství.

Spak Barbecue omáčku pořídíte za maloobchodní cenu od 49,90 Kč za 250 ml.

Spak BIO Barbecue omáčka je pak k dispozici za cenu zhruba 64,90 Kč za 250 ml.

 

Barbecue Whiskey omáčka

Na milovníky neotřelých chutí čeká speciální Spak Barbecue Whiskey omáčka. Typická kořeněná nasládlá omáčka podle americké receptury vyniká oblíbeným kouřovým aroma a její výjimečnou chuť podtrhuje kapka whisky. Omáčka je bez konzervantů.

 

Recepty k článku (recepty se objeví po kliknutí na jejich název nebo fotografii!):

 

 

Mexico Tequila omáčka

Se Spak Mexico Tequila omáčkou netradičně doplníte vaši grilovací hostinu. Potěší vás jemně pikantní chutí díky inspiraci mexickou kuchyní. Omáčka je doplněna kapkou tequily. Spak doporučuje Mexico Tequila omáčku ke šťavnaté kukuřici a zelenině nebo pro přípravu mexických specialit. V této omáčce nenajdete žádné konzervanty ani barviva.

Omáčky Tequila Mexico a Barbecue Whisky pořídíte za maloobchodní cenu kolem od 64,90 Kč za 250 ml.

 

 

Ketchupy a hořčice Spak

Opravdu rajčatovou chuť najdete ve Spak Master Ketchupu. V Ketchupu nenajdete žádný přidaný škrob, aromata, barviva, konzervanty ani žádné jiné přídavné látky. Díky vysokému obsahu rajčat zrajících na jižním slunci, preciznímu zpracování a důrazu na každý detail pro tu nejlepší chuť si Master Ketchupy vysloužily ocenění v nezávislém testu kečupů v pořadu A dost! Televize Seznam.

Obvyklá maloobchodní cena Spak Master Ketchupu je 37,90 Kč za 340g balení a 44,90 Kč za 530g balení.

Všichni, kdo mají rádi klasiku, ať sáhnou po dvojce Spak Gourmet Ketchup a Spak Klasická hořčice. Spak Gourmet Ketchup pořídíte ve velkém rodinném balení 900 g, které je praktické nejen pro všechny velké sešlosti. Pod značkou Spak najdete i kvalitní klasickou hořčici. Perfektně sedne k lahodnému grilovanému masu či uzeninám. Své využití najde i v dochucení omáček, salátů nebo domácích pomazánek. Nebojte se experimentovat. Spak Klasická hořčice má typicky mírně pikantní chuť hořčičného semínka, díky kvalitnímu složení je vhodná i pro bezlepkovou dietu. Nově ji pořídíte i v 500g balení.

Spak Gourmet Ketchup v 900g balení koupíte za 56,90 Kč

Spak Hořčice v 500g verzi stojí kolem 42,90 Kč

Výrobky značky Spak jsou i díky dlouhodobému působení na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

 

Poznámka redakce:

Historie tradiční rodinné rakouské společnosti Spak sahá až do roku 1935 kdy byla ve Vídni založena Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele pana Hanse Petera Spaka. V roce 1990 byla založena také pobočka v České republice v šumavském městě Sušice (jednalo se o první zahraniční akvizici v ČR) a následně i výrobní závod. Ve společnosti nyní pracuje více než 150 zaměstnanců a firma je tak jedním z významných regionálních zaměstnavatelů. Produkce výrobků Spak, které jsou k dostání na lokálním trhu, probíhá výhradně v České republice, na což je společnost patřičně hrdá. V posledních letech firma investovala desítky milionů korun do rozšíření a modernizace výrobní technologie. Spak nabízí širokou paletu výrobků v různých baleních. Na prvním místě je však v každém případě kvalita surovin a vždy, pokud to je možné, podporuje Spak lokální dodavatele. Značka si našla cestu do malých obchodů, stejně jako do velkých hypermarketů. Výrobky společnosti Spak jsou rovněž již řadu let exportovány, a to převážně na západoevropské a zámořské trhy. Více informací na Facebooku či Instagramu spakmasmak.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

12 nejlepších receptů z medvědího česneku

Medvědí česnek je poslední roky novým hitem českých kuchyní a to především v jarním období, kdy se objevuje hlavně v lužních lesích na bohatých půdách, kde vytváří doslova kobercové porosty. Najdeme ho od března do května, pak zasychá a jeho růst přestává. Ovšem pokud si medvědí česnek naložíte, můžete ho používat po celý rok! V tomto našem výběru najdete několik nejlepších vyzkoušených receptů na medvědí česnek, ale také recepty na pokrmy ochucené právě tímto pokladem, medvědím česnekem.

číst dále ...

4 nejlepší třešňové Cake Pops recepty

Tak dobré a přitom tak rychle pryč. Třešně jsou jedna z těch typicky letních surovin, která je pryč dřív, než se rozkoukáte. Vrhněte se na ně tento rok pořádně a až se vám přejí čerstvé, zakomponujte je do dezertů! Hitem jsou teď dezerty, které si každý jednoduše vezme do ruky bez složitého krájení a oddělování.

číst dále ...

3 okamžiky, kdy se vyhnout cukru a vsadit na svačinku plnou bílkovin

Když nás trápí pocit hladu, zaženeme ho jídlem. Spousta potravin ho dokáže přirozeným způsobem potlačit, obzvlášť potom ty, které jsou bohaté na proteiny a navozují rychlý pocit sytosti. Jiné zase naopak ovlivňují chutě a je lepší se jim vyhnout obloukem. Jsou to ty s vysokým glykemickým indexem, které sice „zaplácnou“, ale zanedlouho se žaludek ozve znovu a o to silněji. Obzvlášť pozor si dejte na potraviny, v kterých byste nenápadně ukrytý cukr nečekali. Ozývá se hlad nevhod? Zažeňte ho unikátní proteinovou tyčinku bez přidaného cukru.

číst dále ...

Bageterie Boulevard uvádí nové menu podle známého izraelského šéfkuchaře, jako první ho ochutnal izraelský velvyslanec

Zákazníci Bageterie Boulevard možnost ochutnat nové sezónní Chef Menu, které pro ně sestavil přední izraelský šéfkuchař Charlie Fadida z Tel Avivu. V menu hrají prim chutě i suroviny typické pro izraelskou kuchyni. Kromě dvou různých baget a polévky se v rámci řady Balanced calories představí také vegetariánský burger a veganský wrap. Nové Chef Menu je dostupné na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Jako první menu ochutnal velvyslanec Státu Izrael v České republice Daniel Meron.

číst dále ...

Zpestřete si grilování prvním nutričně kompletním rostlinným burgerem od české Many

Česká firma Mana přišla s novinkou, kterou je první nutričně kompletní rostlinný burger na světě. I přes jeho rostlinný původ neztrácí tento burger nic na chuti ani textuře. Díky intenzivnímu vývoji se podařilo vytvořit burger, který chutná stejně dobře jako ty masové, má pevnou strukturu, a přitom je i skvěle šťavnatý. ManaBurger není jen pro vegany, ale i pro ty, kteří mají rádi chuť poctivého burgeru z hovězího masa, ale chtějí si místo něj občas dopřát zdravější a nutričně plnohodnotnou alternativu vyrobenou s výrazně nižším dopadem na planetu. Výroba tohoto burgeru je totiž výrazně šetrnější k životnímu prostředí než produkce hovězího masa. Energetická náročnost je o polovinu nižší a spotřeba vody dokonce o 99 %.

číst dále ...

Zelenina jako strašák dětských talířů

Zelenina – základní potravina, která by měla mít své místo v dospělém, ale i dětském jídelníčku. Jenže donutit děti zeleninu jíst, bývá občas problém. Můžete ji ale šikovně schovat do jídel, ve kterých nepůjde tolik poznat. Přinášíme vám tipy, jak udělat pokrmy ze zeleniny atraktivnější a taky chutnější.

číst dále ...

Netradiční recepty ze zeleniny

Ani vás už nebaví neustálé vymýšlení receptů? Rádi byste uvařili něco nového, chutného, barevného a zároveň plného vitamínů? Sáhněte do spíže po zelenině a zkuste tentokrát připravit netradiční pokrmy, které zachutnají nejen vám, ale celé rodině!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy