REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bojujte proti nemocem a únavě s pomocí sušeného ovoce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

PR - Rady a tipy profesionálůBohatý zdroj vitamínů, výživných látek a minerálů a výrazná, přitom přirozeně sladká chuť. Sušené ovoce je právě z těchto důvodů ideálním spojencem v období nemocí. Sušení ovoce je nejstarší a zároveň nejšetrnější způsob, jak uchovat ovoce plné vitamínů. Pokud se do něj pustíte bez kvalitního pomocníka, může být ale i časově a finančně náročné. Nová revoluční sušička Yden s infračerveným zářením, čidlem vlhkosti a režimem rovnoměrného sušení udělá veškerou práci za vás. Navíc kvalitně, bez pracného krájení a dlouhého čekání.


Sušení ovoce je ideální způsob jak v ovoci zakonzervovat tolik potřebné vitamíny a minerály. Sušička využívající infračervené záření zachovává v ovoci maximum důležitých vitamínů včetně vitamínu D, kterého má lidské tělo vlivem slabšího slunečního záření v zimě nedostatek. Díky prvotřídní infrasušičce Yden získáte zásoby vitamínů na celou zimu, a to s minimální námahou a za zlomek času.

 

PR - Rady a tipy profesionálů

 

Infračervené záření totiž prostupuje celým ovocem a sušení je tak rychlejší. Infrasušička Yden dokáže usušit celé švestky i větší kusy jablek. Sama si reguluje intenzitu sušení, proto je s ní sušení efektivnější. Jako jediná disponuje čidlem vlhkosti, kterým v průběhu procesu sušení monitoruje zbytkovou vlhkost potravin a přizpůsobuje nastavení času a teploty tak, aby byl výsledek sušení optimální. Šetří tak nejen čas, ale i peněženku.

„Je pro nás důležité, aby naši spotřebitelé žili zdravě a pečovali o své zdraví, nikoliv však na úkor svého času a financí. Infrasušička Yden propojuje zdravý životní styl s efektivitou a je tak ideálním pomocníkem při sušení v moderní domácnosti,“ popisuje Petr Vyoral, zakladatel portálu pro zdraví atranet.cz, který je výhradním distributorem novinky na českém trhu.

S infrasušičkou Yden vyzrajete na zimu a nachlazení. Stačí jen sáhnout po sklenici usušených jablek, švestek nebo hrušek a každý den si dopřát potřebné vitamíny. Vysoká koncentrace vitamínů posílí imunitní systém a organismus tak bude svěží a odolný proti nemocem.

 

Poznámka redakce:

O webovém portálu pro zdraví Atranet.cz

  • Internetový portál pro zdraví a pohodu atranet.cz je již více než 12 let dovozcem vysoce kvalitních značek spotřebičů pro zdravou kuchyni a životní styl.

  • Je specialistou zejména na vysoce kvalitní odšťavňovače, mixéry a velmi efektivní sušičky potravin.

  • Je výhradním importérem prestižních výrobců jako jsou Kuvings, Vitamix, Yden, Sedona, Tribest, Lurch a další.

  • Více o produktech a cenách webového portálu na www.atranet.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Není rýže, jako rýže. Jak to s jejími druhy vlastně je?

Jasmínová, basmati, parboiled, natural, tříbarevná, arborio – a takto bychom mohli pokračovat takřka do nekonečna. K dostání je opravdu široký výběr různých druhů rýže a spolu s tím vyvstává jedna důležitá otázka. V čem se jednotlivé druhy vlastně liší?

číst dále ...

Kapusta, polníček a řeřicha. Pusťte jaro do své kuchyně

Kvetoucí stromy a zpívající ptáci nám dávají jasně najevo, že je jaro už konečně tady. Kromě sluníčka a probouzející se přírody už také vykukuje první zelenina. Je tak nejvyšší čas dát sbohem vydatným a hutným pokrmům a otevřít se lehčím variantám. Mladá jarní zelenina vesměs nevyžaduje žádné složité úpravy a její chuť vynikne i krátkým varem. Báječná je však i zasyrova. Představíme vám 3 druhy zeleniny, které by neměly chybět v žádném jarním salátu.

číst dále ...

Maso a grilování: Kam pro ten nejlepší kus?

Rib eye, striploin, rump, flank, hanger – steakových partií masa existuje několik, a ne každý se hodí na vše. Kritérií, podle kterých vybírat, je nepřeberné množství. Pokud si budete chtít při prvních jarních grilovačkách připravit lahodný steak, měli byste zvolit opravdu pěkně vyzrálý kus masa. Nezapomínejte, že s čím kvalitnějšími ingrediencemi pracujete, o to lepší bude výsledek.

číst dále ...

Ořechové krémy jako součást zdravého jídelníčku: Jak poznat ten kvalitní?

Když se řekne oříškový krém, spousta z nás si s ním spojuje mlsání, a proto se mylně domníváme, že bychom se mu měli spíše vyhýbat. Přitom pokud si vyberete kvalitní ořechové máslo a dáte si pozor na množství, přinese vám i řadu benefitů.

číst dále ...

Přivítejte jaro skleničkou květinového vína

Možná jste již zaexperimentovali s víny z jiného ovoce než z hroznů, ale co vína z květin? Nejen na českém trhu působí stále jako jeden z nejčerstvějších přírůstků, přitom jejich historie není o nic kratší než u tradičního vína. Za ochutnání rozhodně stojí. Ostatně s přicházejícím jarním obdobím je právě láhev dobře vychlazeného květinového vína tou, po které sáhnete, pokud chcete dny plné slunce a pučících stromů pořádně přivítat.

číst dále ...

Lahodný kozí sýr, jak ho neznáte. Připravte si lehký jarní oběd, který vás zasytí

Teplejší počasí si žádá odlehčené pokrmy. Pokud patříte k těm, které salát nezasytí, zkuste si ho trošku vylepšit a doplnit o kvalitní kozí sýr. Dodá jídlům nezvyklé lahodnou příchuť, a navíc ho ocení i ti, kteří si třeba kravskou verzi dopřát nemohou. Rozhodně se nehodí jen do salátů, vynikající je také na grilu.

číst dále ...

Svátky jara jinak aneb chutné velikonoční recepty nejen pro vegany

Svátky jara už jsou téměř za dveřmi a vy pomalu začínáte přemýšlet nad tím, čím letos ozvláštníte sváteční tabuli? Nebojte se experimentovat, zatímco na Vánoce bývá menu zpravidla téměř neměnné, Velikonoce dávají mnohem větší prostor vyzkoušet něco nového. Potřebnou inspiraci najdete v receptech na chutné velikonoční menu od České veganské společnosti, které milé překvapí i zapřisáhlé masožravce.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy