Herečka Bláhová Dáša procestovala mnoho zemí, hlavně Austrálii a Francii a odevšud si přivezla nějaký zajímavý recept.
Nejčastěji dělá saláty a to ovocné i zeleninové. Miluje i plody moře, hlavně krevety, mušle a zvláště krevety. Ráda se toulá ve světě po rybím trhu. Ryby připravuje většinou na roštu.
Velice si oblíbila pstruha v hořčičné omáčce: Jsou-li 2 osoby, potřebujeme 2 pstruhy, asi půl kilové. Na větší pánvi z litiny rozpálíme olivový olej a přidáme kousek másla. Ryby osušíme a peče zvolna po obou stranách. Teprve potom se osolí. Do tuku po vypečených pstruzích dáme trochu pikantní hořčice, lžíci zakysané smetany, lžíci citrónové šťávy, zamícháme a necháme povařit. Podáváme s čerstvým míchaným zeleninovým salátem.
Zdroj: Story