V Kanadě zemřel ve čtvrtek ve věku 83 let restauratér Sam Panopoulos, jemuž je připisováno, že jako první dal na pizzu ananas. Na menu v jeho podniku se tato neobvyklá pochoutka objevila v 60. letech minulého století. Od té doby se neustále debatuje, jestli toto sladké ovoce vůbec na pizzu patří.
Panopoulos se narodil v Řecku a do Kanady emigroval v roce 1954 ve věku 20 let. Podnikavý mladík postupně otevřel se svými dvěma bratry několik restaurací v provincii Ontario. V jedné z nich, nacházela se v Chathamu, se s nadsázkou psala historie gastronomie.
Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku!
Zemědělci na besedě prozradili vše: Dva roky staré belgické máslo na českém trhu. V zájmu EU není, abychom vyráběli mléko. Měli jsme 1,3 milionu krav a dnes…
Získejte finanční podporu pro vaše projekty – přihlaste je do programu společnosti Tesco