REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřová panenka na hořčici

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý recept na vepřovou panenku opečenou na pánvi na oleji potřenou hořčicí a rajčatovým protlakem. Orestované plátky masa pak servírované potřené sosíkem z pánve a posypané naskanou cibulí.


  • 8-14 ks plátků vepřové panenky
  • 6-8 lžic plnotučné hořčice
  • 6-8 lžic rajčatového protlaku
  • olivový olej
  • na drobno pokrájená cibule
  • miska hrášku
  • tatarská omáčka
  • celerové hranolky

Plátky panenky potřeme z jedné strany hořčicí a trochou rajčatového protlaku. Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme plátky masa, opékáme nejprve potřenou stranou, z druhé strany maso také pořeme hořčicí a protlakem. Plátky masa servírujeme potřené sosíkem z pánve, posypané nasekanou cibulí spolu s celerovými hranolky, hráškem a odlehčenou tatrskou omáčkou.

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy