REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Celerové hranolky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zdravá varianta hranolek z celeru, které skvěle umí nahradit ty klasické, z brambor.


  • 1 ks větší celer nebo dva menší
  • voda
  • olivový olej
  • koření – směs bylinak
  • sůl

Očištěný celer nakrájíme na hranolky, ty povaříme 2 minuty ve vařící vodě, pak je vytáhneme a necháme důkladně okapat. Hranolky vložíme do misky nebo hrnce, zakápneme olivovým olejem a posypeme kořením – směsí bylinek. Promícháme, přendáme na plech vyložený papírem na pečení, pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 °C pěkně dozlatova. Solíme až na talíři.

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy