REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špenát, rady a tipy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímaví rady, jak si připravit chutný špenát.


  • Špenát na rozdíl od jiné zeleniny vaříme odkrytý, aby neztratil barvu.
  • Zmrazený špenát má výbornou chuť a rychle se připravuje. Nerozmrazený jen částečně naporcovaný špenát dáváme na horký tuk, krátce podusíme, ochutíme a podáváme. Výborný je i špenátový nákyp.
  • Vodu z čerstvého špenátu nevyléváme, neboť obsahuje cenné látky. Použijeme ji na úpravu polévky, omáčky apod.

Autor: Jaroslav Vašák

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy