REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šlehačka, rady a tipy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Některé zajímavé rady, jak na šlehačku.


  • Šlehačku šleháme metlou a zvolna, aby se nám nesrazila.
  • Před šleháním v horkých dnech šlehačku vychladíme.
  • Šleháme vždy těsně před použitím šlehačky.
  • Nenecháváme ji stát, pěna začne vylučovat tekutinu a šlehačka nedrží.
  • Aby nám lépe držela, můžeme si pomoci tím, že do ní přidáme 1-2 čerstvé ušlehané bílky, které ji drží.

Autor: Jaroslav Vašák

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy