REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Spak představuje novou řadu bio produktů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Společnost Spak představuje několik dalších novinek bio výrobků, které doplňují již zavedené produkty Bio ketchup Spak a Bio BBQ omáčky Spak. Rozšířením nabídky bio výrobků odpovídá společnost Spak na zvýšený zájem zákazníků o prémiové produkty včetně důrazu na jasný původ. Vysoká kvalita je pro Spak hlavní prioritou i u jejích standardních produktů. Bio řada navíc nabízí za dostupnou cenu ty výrobky, které obsahují suroviny pouze z kontrolované ekologické produkce.


Společnost Spak reaguje na zvyšující se zájem o původ a kvalitu potravin, který jde ruku v ruce se zvýšeným zájmem o zdraví. Kvalita surovin byla pro produkty Spak vždy na prvním místě, stejně jako jejich lokální původ. Dále se společnost Spak rozhodla nabídnout zákazníkům i speciální řadu bio produktů. Důraz na kvalitu je u bio výrobků stejně zásadní jako u ostatních produktů značky Spak. Pečlivě sledován je také původ jednotlivých surovin, které pocházejí primárně z České republiky a ze Západní Evropy. Společnost Spak si ale zároveň uvědomuje problém většiny bio výrobků, jímž je vysoká cena. Doporučená maloobchodní cena bio produktů Spak je však srovnatelná s cenou konvenčních výrobků, aby byly kvalitní bio produkty také cenově dostupné. Vychutnejte si lahodné gurmánské prožitky nyní i ve špičkové bio kvalitě.

 

Bio hořčice Spak

Díky vysoce kvalitním surovinám použitým na její výrobu dochutí Bio hořčice Spak skvěle pokrmy na vašem svátečním stole. Suroviny této vynikající hořčice pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vyvážená kombinace jednotlivých surovin dává vzniknout delikátní hořčici, která skvěle doplní vaše recepty. Hořčice je vyráběna v rakouské továrně společnosti Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio hořčice Spak je 49,90 Kč.

 

Bio majonéza Spak

Kvalitní majonéza z bio surovin z dílny společnosti Spak zaručuje opravdu gurmánský požitek. Použitá vejce pocházejí stejně jako např. u majonézy Spak Master z vybraných rakouských farem. Majonéza Spak v bio kvalitě byla také vyrobena v Rakousku a důraz na vynikající kvalitu i chuť je samozřejmostí. Vybalancovaný poměr surovin zajišťuje výtečnou chuť. Suroviny pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Doporučená maloobchodní cena Bio majonézy Spak je 54,90 Kč.

 

Bio dressingy Spak

Pokud hledáte pomocníka v kuchyni z kvalitních surovin, který perfektně doplní zeleninu i masa, sáhněte po Bio řadě dressingů Spak. Kvalita surovin stejně jako výborná chuť je dressingům Spak vlastní a potěšíte jimi i opravdové gurmány. Dressingy řady Bio Spak jsou vyráběné v České republice a i suroviny pocházejí od vybraných lokálních dodavatelů. Vyzkoušejte například Bio Česnekový dressing Spak, který skvěle doplní čerstvou i grilovanou zeleninu, a vytvořte tak zdravou přílohu plnou kvalitních surovin. Z nabídky vás dále může zlákat také lahodný Bio Americký dressing Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio dressingů Spak je 49,90 Kč.

 

Vyzkoušet můžete například výborný Pastýřský salát s krutony v bio kvalitě. Recept k článku se objeví po kliknutí na jeho název nebo fotografii!:

 

 

Další podobné recepty najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz například zde: ReceptyOnLine / Jídla / Saláty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

22 nejlepších receptů z dýně

Nejlepší recepty z dýně najdete v naší kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Anglicky se dýně řekne „pumpkin“. Severoameričtí Indiáni, kteří tykve velmi dobře znali, je nazývali „askutasquash“, což znamená „jíst rovnou bez vaření“. Z Ameriky tykve skutečně pocházejí a předpokládá se, že byly pěstovány již před pěti až deseti tisíci lety. Ale dost historie o dýních! Otevřete si článek a inspirujte se těmi nejlepšími recepty s dýní, které najdete u nás na webu ReceptyOnLine.cz

číst dále ...

Červená řepa jako nepostradatelná lahůdka nejen do upršených podzimních dnů

Pro všechny milovníky barevných jídel máme skvělou zprávu. Nastává čas připravit si krásné pokrmy, které potěší na pohled v době šedivých dnů, ale zároveň budou také vitamínovou bombou, kterou v těchto dlouhých měsících jako když najdete! Červená řepa je hvězda nejen podzimní kuchyně a dokáže svou chutí pořádně překvapit. Připravte si s námi originální recepty!

číst dále ...

Celer jako výtečná surovina tentokrát v hlavní roli

Možná i vy patříte mezi ty, kteří považují celer za nudnou zeleninu, která je vhodná maximálně do vývaru či do oblíbené svíčkové. Nenechte se však mýlit a dejte mu šanci. Pověřte celer hlavní úlohou ve své kuchyni a zkuste z něj vykouzlit originální dobroty. Uvidíte, že tento zdánlivě nenápadný kousek umí pořádně překvapit!

číst dále ...

Nejznámější totalitní drinky, aneb co se pilo za dob socialismu

Za dob komunistů byl hodně omezený výběr alkoholických nápojů a lidé si museli vystačit s tím, co bylo. Vzniklo několik klasických receptur na míchané nápoje, velké, na žízeň, těm se říkalo long drinky, menší, ty byly určené hlavně na rychlou opičku. Někdy to byly opravdu šílené kombinace. Co se tedy pilo na diskotékách či zábavách za totáče? Říká vám něco pojem Beton nebo Polejvák? A co Bavorák, tedy myšleno nápoj, ne Němec z Bavorska! :) Sepsali jsme seznam těch největších totalitních hitů na alkoholické míchačky. Po kliknutí na jejich název či fotografii se pak objeví podrobné recepty příslušných drinků.

číst dále ...

Vlašské ořechy. Víte, jak s nimi nakládat?

S plody ořešáku královského se pravděpodobně setkal každý z nás. Podobnost zvrásněných jader vlašských ořechů s mozkem je velmi příznačná, neboť vysoký obsah omega-3 mastných kyselin účinně podporuje funkci mozku.

číst dále ...

Dýňová sezóna na obzoru: Připravte si originální recepty na ohni

Léto už se pomalu blíží ke konci, ale počasí ještě stále přeje grilování, a proto je nejvyšší čas si tuto oblíbenou sezónu ještě trošku užít. Zkuste si kulinářské tvoření na ohni zpestřit a vsaďte na dýně. Jejich sezóna začíná koncem srpna a trvá až do prvních mrazíků. Máte tak spoustu času vyzkoušet neotřelé recepty.

číst dále ...

Lilek – ideální surovina pro bezmasé pokrmy

Rádi byste vytvořili plnohodnotnou hostinu bez masa a dochází vám inspirace? Co takhle vyzkoušet zajímavé recepty z lilku neboli baklažánu? Tato fialová plodina, která technicky není zeleninou, ale ovocem, se totiž dá upravovat podobně jako maso. Je však důležité jej správně upravit a dochutit, aby nebyl příliš vodnatý či olejnatý. Pokud se budete řídit našimi recepty, uvidíte, že vykouzlíte gurmánské hody, které si vychutná celá rodina.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy