REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Spak představuje novou řadu bio produktů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Společnost Spak představuje několik dalších novinek bio výrobků, které doplňují již zavedené produkty Bio ketchup Spak a Bio BBQ omáčky Spak. Rozšířením nabídky bio výrobků odpovídá společnost Spak na zvýšený zájem zákazníků o prémiové produkty včetně důrazu na jasný původ. Vysoká kvalita je pro Spak hlavní prioritou i u jejích standardních produktů. Bio řada navíc nabízí za dostupnou cenu ty výrobky, které obsahují suroviny pouze z kontrolované ekologické produkce.


Společnost Spak reaguje na zvyšující se zájem o původ a kvalitu potravin, který jde ruku v ruce se zvýšeným zájmem o zdraví. Kvalita surovin byla pro produkty Spak vždy na prvním místě, stejně jako jejich lokální původ. Dále se společnost Spak rozhodla nabídnout zákazníkům i speciální řadu bio produktů. Důraz na kvalitu je u bio výrobků stejně zásadní jako u ostatních produktů značky Spak. Pečlivě sledován je také původ jednotlivých surovin, které pocházejí primárně z České republiky a ze Západní Evropy. Společnost Spak si ale zároveň uvědomuje problém většiny bio výrobků, jímž je vysoká cena. Doporučená maloobchodní cena bio produktů Spak je však srovnatelná s cenou konvenčních výrobků, aby byly kvalitní bio produkty také cenově dostupné. Vychutnejte si lahodné gurmánské prožitky nyní i ve špičkové bio kvalitě.

 

Bio hořčice Spak

Díky vysoce kvalitním surovinám použitým na její výrobu dochutí Bio hořčice Spak skvěle pokrmy na vašem svátečním stole. Suroviny této vynikající hořčice pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vyvážená kombinace jednotlivých surovin dává vzniknout delikátní hořčici, která skvěle doplní vaše recepty. Hořčice je vyráběna v rakouské továrně společnosti Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio hořčice Spak je 49,90 Kč.

 

Bio majonéza Spak

Kvalitní majonéza z bio surovin z dílny společnosti Spak zaručuje opravdu gurmánský požitek. Použitá vejce pocházejí stejně jako např. u majonézy Spak Master z vybraných rakouských farem. Majonéza Spak v bio kvalitě byla také vyrobena v Rakousku a důraz na vynikající kvalitu i chuť je samozřejmostí. Vybalancovaný poměr surovin zajišťuje výtečnou chuť. Suroviny pocházejí pouze z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Doporučená maloobchodní cena Bio majonézy Spak je 54,90 Kč.

 

Bio dressingy Spak

Pokud hledáte pomocníka v kuchyni z kvalitních surovin, který perfektně doplní zeleninu i masa, sáhněte po Bio řadě dressingů Spak. Kvalita surovin stejně jako výborná chuť je dressingům Spak vlastní a potěšíte jimi i opravdové gurmány. Dressingy řady Bio Spak jsou vyráběné v České republice a i suroviny pocházejí od vybraných lokálních dodavatelů. Vyzkoušejte například Bio Česnekový dressing Spak, který skvěle doplní čerstvou i grilovanou zeleninu, a vytvořte tak zdravou přílohu plnou kvalitních surovin. Z nabídky vás dále může zlákat také lahodný Bio Americký dressing Spak.

Doporučená maloobchodní cena Bio dressingů Spak je 49,90 Kč.

 

Vyzkoušet můžete například výborný Pastýřský salát s krutony v bio kvalitě. Recept k článku se objeví po kliknutí na jeho název nebo fotografii!:

 

 

Další podobné recepty najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz například zde: ReceptyOnLine / Jídla / Saláty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

6 tipů na bezpečný detox

Střevo je branou do těla. Prochází jím vše, co zkonzumujeme a většina z toho se zde také vstřebává. Jakékoliv poškození či disbalance střevní mikroflóry se může ošklivě podepsat na našem zdraví a potažmo psychice. Nový rok je ideální čas začít očistu těla a dobít energii na vše nadcházející. Držte se těchto jednoduchých 6 tipů a detox pro vás bude radostí.

číst dále ...

Cena medu zůstane i přes velký nedostatek českého lesního medu stejná, očekává se rekordní zájem

Český lesní med koncem ledna v obchodech dojde z důvodu špatné snůšky, komentuje situaci Milan Špaček z firmy Medokomerc, která je největším tuzemským zpracovatelem medu. Včely vyprodukovaly v roce 2020 nejméně medu za posledních 20 let.

číst dále ...

Vliv olivového oleje na vaše zdraví

Právě v této době je vhodné věnovat zvýšenou pozornost a péči svému zdraví. Již Homér označoval olivový olej za tekuté zlato, a to ještě zdaleka neměl k dispozici tolik vědeckých studií, jako máme my dnes. Pravidelné užívání olivového oleje je vhodné nejen pro prevenci civilizačních chorob, jako je rakovina a cukrovka, ale koriguje i hladinu cholesterolu nebo chrání krevní oběh. A jak jistě víte, lze ho užívat nejen vnitřně, ale také na tělo nebo vlasy.

číst dále ...

Stylové streetfoodové recepty pro vás a vaše přátele

Na streetfoodové dobroty, které důvěrně znáte z trhů a festivalů, už nemusíte čekat! Šikovné a známé české food-blogerky Markéta v troubě a S vášní pro jídlo, pro vás připravily chutné a jednoduché recepty s McCain hranolky Crispers, které jsou jako vystřižené ze streetfoodového jídelního lístku. Recepty jsou připravené i v duchu dalších trendů: uvědomělého vaření a neplýtvání jídlem. Oba trendy vybízí připravovat jídlo ze surovin, které máme běžně doma a když nevyužijeme celé balení některé potraviny, můžeme si ji nechat na jindy. Pozvěte přátele, rodinu a vychutnejte si spolu streetfoodové pokrmy v pohodlí domova.

číst dále ...

Nápadité recepty, díky nimž zase dopnete kalhoty

Leden, do kalhot vlezem. I tak bychom si mohli s nadsázkou poupravit známou českou pranostiku. Vánoční hodování se na nás totiž většinou podepíše a v prvním měsíci roku můžeme mít problém dopnout pásek, kalhoty, sukni… Navíc se zase proměnily naše chutě a my toužíme po něčem vyloženě lehkém, nepříliš mastném. Pozor, to ovšem neznamená, že to nebude dobré! Pokud je pokrm nabitý kvalitními surovinami, které poznáte také díky značkám kvality (např. Klasa, Regionální potravina nebo Bio), zažijete chuťové orgie. A navíc pak budete mít v bříšku jako v pokojíčku. Pojďme na to.

číst dále ...

Suchej únor? Tak na ten se napijem – nealkoholický Hrozňáček od Rybízáku k tomu přímo vybízí

Únor se v České republice zapsal jako měsíc bez alkoholu. Pokud neradi trháte partu, ale chuť vína by vám chyběla, přesedlejte v únoru na nealkoholické ovocné víno. V sortimentu české značky Rybízák najdete výborné víno Hrozňáček – chutná skvěle, ale je bez alkoholu.

číst dále ...

Špaldová mouka v kuchyni

Věděli jste, že existuje něco jako pšenice špalda? Ano, opravdu existuje. A právě z ní se vyrábí špaldová mouka. K její výrobě se používají celá zrna včetně obalové části, díky tomu špaldová mouka obsahuje velké množství prospěšných látek. Naši prapraprapraprarodiče z ní vařili a pekli zcela běžně, nyní se do kuchyní opět vrací. Třikrát hurá.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy