REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Soyka ml*ko a jeho pestré příchutě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

„Nesmím se jmenovat mléko, ale vy mi tak říkat můžete.“ Jemná voňavá vanilka, kořeněný kardamom nebo kakaová chuť karobu. Ať už si vyberete z pestré škály chutí ml*k Soyka kteroukoli, vždy se vám do ruky dostane kvalitní výrobek v BIO kvalitě.


Soyka je nová česká rodinná firma vyrábějící čerstvé sójové ml*ka a výrobky ze sóji v BIO kvalitě. Pro výrobu používá pouze geneticky nemodifikované sójové boby v BIO kvalitě od rakouských farmářů a při jejich zpracování využívá nejmodernější technologie a postupy zajišťující, že si sója zachovává své vysoké nutriční hodnoty. Sójová ml*ka Soyka neobsahují žádné živočišné prvky a díky svému složení jsou bohaté na bílkoviny a omega-3 nenasycené mastné kyseliny, což ocení nejen vegetariáni a vegani, ale i osoby trpící intolerancí nebo alergií na laktózu. Ml*ka Soyka mají lehce krémovou konzistenci s jemnou chutí, která je příjemně lehce nasládlá díky bezlepkovém BIO pšeničnému sirupu. Skvěle se hodí nejen k přímé konzumaci, ale i k vaření výživných kaší a nebo třeba k přípravě lahodných smoothies. Značka Soyka má odpovědný přístup k přírodě a proto své sójové nápoje prodává ve vratných skleněných lahvích. Soyka je první firma v ČR, která má všechny své výrobky certifikovány švýcarským V-Label od ČVS. Jsou tedy 100% veganské a samozřejmě bez lepku a v BIO kvalitě.

 


 

Soyka Vanilka

Máte rádi jemné chutě a vůně? Vyzkoušejte čerstvý sójový nápoj s příchutí vanilky z Madagaskaru. Vanilka výborně působí proti únavě, uklidňuje nervy a působí také jako afrodisiakum.

Vychutnejte si sójové ml*ko Soyka Vanilka “jen tak“ nebo si připravte k snídani svou oblíbenou kaši, dolaďte ji sójovým ml*kem a načerpejte energii na náročný pracovní den.

 

Soyka Kardamom

Pokud milujete výraznější chutě, objevte Orient s čerstvým ml*kem Soyka s kardamomem, který je nepostradatelným kořením například v arabských zemích, kde se přidává do tradičních nápojů jako je čaj nebo káva. Kardamom má příznivé účinky na činnost jater, pročišťuje a podporuje imunitní systém. Čerstvé sójové ml*ko Soyka Kardamom dodá vašim oblíbeným ovocným smoothies nebo kaším nádech Orientu. Dobrý je nejen za studena, ale i teplý, skvěle se třeba hodí i na přípravu cappuccina.

 

Soyka Karob

Pokud patříte mezi milovníky kakaa a chcete si dopřát něco zdravého, ochutnejte sójové ml*ko Soyka Karob. Karob (známý také jako svatojánský chleba) je plod, který se získává z lusků legendárního stromu rohovníku obecného. Vyznačuje se kakaovou chutí a je bohatý na bílkoviny, minerály a vitamíny. Oproti kakau však neobsahuje kofein a alergenní látky. Sójové ml*ko Soyka Karob vás vrátí do dětských let, ale tentokrát si na „kakau“ mohou pochutnat nejen vegetariáni a vegani, ale i osoby trpící intolerancí nebo alergií na laktózu.

Výrobky Soyka jsou k dostání v bezobalových obchodech, obchodech zdravé výživy nebo například na scuk.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

3 rozdílné recepty na výbornou křehkou pizzu

Jen málokdo by odolal tak oblíbenému pokrmu, jako je právě pizza. Ta se dá připravit na mnoho chutných způsobů, mezi nimiž si svého favorita dokáže najít úplně každý. I my vám přinášíme hned tři zajímavé recepty, díky kterým si v pohodlí svého domova tuhle oblíbenou dobrotu hravě připravíte. Tak schválně – který z receptů se rozhodnete vyzkoušet?

číst dále ...

Svěží recepty, které uspokojí vaše letní chutě

Ryby, brambory, zelenina, ovoce. To jsou základní suroviny našich nápaditých srpnových receptů. Můžete si z nich sestavit příjemné letní menu, protože nabízíme nejen hlavní chody, ale také jídla hodící se coby předkrmy. A samozřejmě nesmí chybět ani dezerty, tentokrát v podobě osvěžujících nanuků plných ovoce. Nachystejte si potřebné kvalitní ingredience, ideálně se značkami kvality (jako je např. Klasa nebo Regionální potravina), abyste si na všem pořádně pochutnali a také dodali tělu dostatek živin. A můžeme začít.

číst dále ...

Melounová kuchařka – výběr 18 TOP receptů z melounu

Sezóna melounů nám každý rok umožní připravit některé skvělé recepty právě ze sladké dužiny jak vodního melounu, tak i z dalších druhů této sladké pochutiny. Vybrali jsme pro vás z databáze naší internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz naše nejlepší vyzkoušené recepty právě na sladké melouny.

číst dále ...

Koronavirus změnil vnímání obalů potravin. S redukcí plastů by se však přestávat nemělo, míní výrobci

V období nouzového stavu vzrostla u balení potravin četnost užívání plastů. Podle odborníků si díky koronaviru tuzemští spotřebitelé zároveň uvědomili primární funkci obalu u potravin. Výrobci, kteří se dlouhodobě snaží o redukci plastů, nicméně uvádí, že tyto snahy by neměly být upozaďovány ani v období mimořádných krizí.

číst dále ...

Rajčata, nejoblíbenější zelenina Čechů

Rostou skoro všude a milují je po celém světě. U nás se ale rajčata začala konzumovat až od 19. století, a navíc byla zpočátku považována za jedovatá. To už je ale dávno zapomenuto. Dnes už víme, že obsahují plno vitaminů, antioxidantů a minerálů. Proto není divu, že jich ročně v průměru spotřebujeme až 12 kg. Jelikož jsou rajčata tak populární, vyzpovídala Akademie kvality Alici Kouřilovou, vedoucí kanceláře Zelinářské unie Čech a Moravy.

číst dále ...

Originální a chutné recepty s ketchupy Spak Master

Načerpejte novou inspiraci pro lahodné a jednoduché recepty doplněné prémiovými ketchupy Spak Master. Chuť dozrálých italských rajčat bez přídavných látek je jako stvořená pro všechny gurmány. Díky vybrané chuti a prémiové kvalitě těchto lahodných pomocníků navíc ušetříte čas strávený v kuchyni.

číst dále ...

Znáte české superpotraviny, které jsou plné vápníku?

Při slově vápník se ve spojitosti s lidským tělem téměř každému vybaví kosti nebo zuby. Tato asociace je správná, jelikož se právě zde nachází až 99 % veškerého vápníku. Plní ovšem mnohem více funkcí. Pomáhá k správné srážlivosti krve, podporuje činnost svalů a také se podílí na nervových přenosech. Při nedostatku tohoto důležitého minerálu si tělo bere zásoby z již zmiňovaných kostí a zubů. To může způsobovat kazy, záněty v dutině ústní či řídnutí kostí. Tuto nepostradatelnou složku byste měli pravidelně doplňovat například mlékem, mákem nebo brokolicí. Zde je pár příjemných tipů, jak na to!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy