REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slavte chutně a bez výčitek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Připravte pro své nejbližší nezapomenutelné vánoční či silvestrovské pohoštění s výjimečně kvalitními tatarkami a majonézou Spak Master. Důraz je bez kompromisů kladen na tu nejvyšší kvalitu. Tato kolekce chlazených výrobků je přirozeně bez antioxidantů, škrobu, barviv a přidaných aromat. To se dotýká i vajec, která pocházejí z volných chovů. Využijte opravdu poctivých surovin pro přípravu vašich receptů.


Skuteční gurmáni si vychutnávají produkty řady Spak Master, která se vyznačuje prémiovou kvalitou. Na začátku letošního roku představil Spak rozšíření této řady o chlazené výrobky: tatarské omáčky a majonézy. Jako první se z tohoto výjimečně kvalitního segmentu na trh dostaly Spak Master ketchupy, které obsadily nejvyšší příčky nezávislého testu pořadu A dost!. Hlavní devízou řady Spak Master je nekompromisní kvalita vstupních surovin, což se odráží i na výsledné chuti.

 

 

Důraz je kladen na lokální suroviny. Ingredience tedy pocházejí primárně od nejlepších lokálních českých dodavatelů. Vejce jsou odebírána z farem od slepic z volného chovu. V omáčkách nenajdete žádná aditiva, jako jsou konzervanty, antioxidanty, škrob, barviva či aromata. Tatarské omáčky a majonéza Spak Master jsou nejen lahodné a kvalitní, ale pozornost byla věnována i jejich balení. Skleněný obal udržuje dlouhodobě chuť i vůni produktů. Díky širokému hrdlu se omáčky snadno používají, a jsou tak opravdovým pomocníkem v kuchyni. Za každým kusem stojí hrdě pan Spak, jehož podpis najdete na každé etiketě.

 

Majonéza Spak Master

Oblíbená majonéza z opravdu kvalitních surovin, to je prémiová Majonéza Spak Master. Důraz na výtečnou chuť a výjimečnou kvalitu je stvrzen vybranými surovinami. Vejce pocházejí výhradně z volného chovu. Jejich spojení s kvalitními ingrediencemi od těch nejlepších českých dodavatelů a vyvážené poměry jednotlivých surovin dávají vzniknout lahodné Majonéze Spak Master. Jde o opravdového pomocníka při přípravě výborných pokrmů. Majonézu můžete využít například pro výrobu domácích pomazánek, majonézových omáček či samotnou k pečenému i vařenému masu nebo smaženým sýrům.

Doporučená maloobchodní cena Majonézy Spak Master je 37,90 Kč za 180ml balení.

 

Výrobky značky Spak jsou i díky dlouhodobému působení na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

 

TIP na recept k tématu (objeví se po kliknutí na jeho název nebo fotografii!):

 
  • Hermelínová pomazánka – Připravte skvělou hostinu pro vaše přátele. Pochutnejte si na oblíbených svátečních jednohubkách, kterými potěšíte při každé slavnostní příležitosti.

 

Tatarské omáčky Spak Master

Obliba tatarských omáček dala vzniknout rovnou dvěma provedením kvalitních tatarských omáček Spak Master. Vychutnat si můžete standardní tatarskou omáčku Spak Master nebo její pikantní verzi. Tu ocení zejména milovníci příjemně pálivé chuti ve spojení s kvalitní tatarskou omáčkou. Očekávejte nekompromisní kvalitu a přirozenou chuť vybraných surovin bez aditiv. Tatarské omáčky skvěle doplní vaši sváteční hostinu.

Doporučená maloobchodní cena za 180 ml balení činí 37,90 Kč.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

22 nejlepších receptů z dýně

Nejlepší recepty z dýně najdete v naší kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Anglicky se dýně řekne „pumpkin“. Severoameričtí Indiáni, kteří tykve velmi dobře znali, je nazývali „askutasquash“, což znamená „jíst rovnou bez vaření“. Z Ameriky tykve skutečně pocházejí a předpokládá se, že byly pěstovány již před pěti až deseti tisíci lety. Ale dost historie o dýních! Otevřete si článek a inspirujte se těmi nejlepšími recepty s dýní, které najdete u nás na webu ReceptyOnLine.cz

číst dále ...

3 jednoduché kávové drinky, jež oslní i v domácích podmínkách

Vytvořte si chvilku pro sebe a umíchejte si jeden z nenáročných kávových nápojů, jež vás přenese zpátky do letních dnů anebo zahřeje v průběhu těch zimních.

číst dále ...

Polévky vévodí podzimnímu menu, připravte si je z těch nejlepších surovin

Přišel podzim a s tím, jak stromy shazují listí, my oblékáme čím dál více vrstev. S měnícím se počasím se většinou proměňují i naše chutě. Spíš než osvěžující salát nás lákají vydatnější pokrmy a především něco, co nás pořádně zahřeje. Po návratu z krásné odpolední procházky, při které se ale podzimní sychravé počasí projevilo ve své plné síle, není nic příjemnějšího než talíř plný horké polévky. Surovin na ni je v tomto období dostatek, stačí jen vybrat ty nejlepší a jednoduše z nich vykouzlit ty nejlahodnější podzimní pochoutky.

číst dále ...

Slavte chutně a bez výčitek

Připravte pro své nejbližší nezapomenutelné vánoční či silvestrovské pohoštění s výjimečně kvalitními tatarkami a majonézou Spak Master. Důraz je bez kompromisů kladen na tu nejvyšší kvalitu. Tato kolekce chlazených výrobků je přirozeně bez antioxidantů, škrobu, barviv a přidaných aromat. To se dotýká i vajec, která pocházejí z volných chovů. Využijte opravdu poctivých surovin pro přípravu vašich receptů.

číst dále ...

Ovoce v podzimních měsících? Stačí sáhnout do sáčku

Chutná a voní jako čerstvé, ale je lehčí, křupavější a při kontaktu s vodou, mlékem či jogurtem vypadá téměř jako právě utržené. Řeč je o lyofilizovaném ovoci, které stále častěji nahrazuje klasické sušené ovoce, jak jej známe. Věděli jste, že při tradičním sušení se rozpadají vitamíny A a C? Při lyofilizaci naopak zůstávají tyto látky, nezbytné k udržení tělesného zdraví, zachovány. Vsaďte s nástupem sychravých dní na sáček mrazem sušeného ovoce, ze kterého můžete mlsat jen tak nebo z něj přisypávat do snídaňových misek.

číst dále ...

Vychutnejte si podzim na vlně dýňových zákusků

Podzim je pro přírodu obdobím, kdy se před dlouhou zimou připravuje k odpočinku Ponuré počasí, pro které je typická těžká mlha zahalující zbarvené stromy, projasní dýně, královny podzimu, které se v tento čas sklízí. Barevné tykve rozzáří kuchyni a skvěle poslouží i jako dekorace domova. Dýně si ale zaslouží více pozornosti než jen skrze populární americký svátek Halloween.

číst dále ...

Slupky od ovoce i papírové utěrky. Podívejte se, co všechno patří do kompostu

Nejen péče o zahradu, ale také práce v kuchyni s sebou přináší množství odpadu, kterého se ale lehce zbavíte tím, že ho pomocí kompostování přeměníte na kvalitní hnojivo. Není to žádná věda, většinu práce za vás totiž odvede příroda. Jen si musíte dát pozor, jaký odpad do kompostu dáváte a který tam naopak nepatří.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy