REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Severský duch Absolut vodky vstupuje do pražského klubu N11

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kdo někdy navštívil vyhlášený Music club N11 nedaleko Národního divadla v samém srdci Prahy, našel přesně to, co hledal – posezení v soukromí, skvělou hudbu, tanec na otevřeném parketu, ale i báječné drinky. Tato kritéria byla rozhodující i pro značku ABSOLUT, která hledala ten nejvhodnější podnik pro stylovou proměnu …


Jak říká brand manažerka značky Absolut v ČR Gabriela Římanová, výběr podniku, který bude několik let nosit barvy ABSOLUT nebyl rozhodně náhodný:

“Zvažovali jsme, který podnik bude ten nejvhodnější, a vzhledem k tomu, že majitelé podniku N11 jsou skuteční milovníci a fandové značky ABSOLUT, připadla nám tato volba velmi přirozená a samozřejmě formát podniku je pro značku ABSOLUT vhodný.“

Jako první v České republice se Music Club N11 promění v duchu značky ABSOLUT, jednoho z nejúspěšnějších výrobců destilátů na světě.

Švédskou vodku ABSOLUT není nutné dlouze představovat. Vyznačuje se především hladkou a jemnou chutí s příjemným charakterem obilného zrna a sušeného ovoce. Její úspěch spočívá v jedinečném procesu zpracování ozimé pšenice. Díky čtyřfázovému filtračnímu procesu po destilaci vzniká jeden z nejčistších destilátů. Jednoduchý a přitom elegantní design láhve, do které je ABSOLUT vodka plněna, pak ukazuje na starou lékařskou nádobu, ve které byl původní recept nalezen. Ta se také stala hlavním symbolem proměny prostoru Music Clubu N11.

Dominantou interiéru se nově stala modrá barva odkazující na severský původ ABSOLUT vodky – barvu čisté přírody, potoků, oblohy a ledovců, která se objevuje i na samotné švédské vlajce. Prostor působí velmi elegantním a neotřelým dojmem. Modré podsvícení kamenných zdí a logo ABSOLUT vás uvítá hned při vstupu a bude vás provázet i dalšími prostory clubu. Nejdominantnějšími novinkami jsou pak symboly lahví ABSOLUT vodky a barevná instalace na zdi. Dokonce i osvětlení je řešeno pomocí těchto typických lahví.

A co říkají na spolupráci se značkou ABSOLUT samotní majitelé Music clubu N11, Petra a Radim Sliwkovi, a jakým způsobem tuto událost oslaví?

„Jsme rádi, že jsme mohli spolupracovat se značkou ABSOLUT, a velmi nás těší, že právě náš podnik je první, kde se tento originální formát aplikoval. K této slavnostní příležitosti jsme navrhli dva nové speciální drinky s názvem:”

 

PR - Obsolut vodka

Absolut N11

(4 cl Absolut vodky, 6 cl grepového džusu, 2 cl grenadiny)

Připravíme si předchlazenou skleničku, do šejkru vložíme kostkový led a ingredience ( 4 cl Absolut Vodka, 6 cl grapefruitový džus, 0,25 cl grenadina). Prošejkrujeme a scedíme do předem připraveného skla.

Ozdobíme a podáváme…

 

PR - Obsolut vodka

Absolut Cocktail

(2 cl Absolut vodky, 2 cl Martini Rosso, 2 cl Amaretta, 2 cl Campari)

Do skla si připravíme kostkový led, do míchací sklenice vložíme kostkový led a ingredience (2 cl Absolut Vodka, 2 cl Martini Rosso, 2 cl Amaretto, 2 cl Campari). Promícháme barovou lžičkou a scedíme přes sítko do předem připraveného skla.

Ozdobíme a podáváme…

 

 

UŽ V ČERVENCI SE NA VÁS TĚŠÍ MUSIC CLUB N11 V ABSOLUT KABÁTU!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:



Otevírací doba, nejnovější akční letáky, otevírací doba prodejen, provozoven a institucí z celé České republiky.

Nejnovější články

25 nejlepších receptů na grilované pokrmy z webu ReceptyOnLine.cz

Grilování patří mezi oblíbené letní aktivity. A není divu. Ugrilovat si chutný oběd či večeři spolu s nejbližší rodinou či přáteli, to milují lidé snad na celém světě a my Češi rozhodně patříme také mezi milovníky grilovacích dýchánků u rozpáleného grilu. Připravili jsme pro vás výběr těch nejoblíbenějších TOP receptů na grilovaná jídla, která patří každý rok k hitům naší kuchařky ReceptyOnLine.cz.

číst dále ...

Užijte si novou fritz-kolu Superzero

Ať už kvůli horkému počasí nebo proto, že chcete ušetřit příjem cukrů, nová fritz-kola Superzero je přesně tím pravým společníkem pro nadcházející měsíce. Je to inovativní nápoj, který spojuje intenzivní chuť originální fritz-koly, a jako bonus má nulový obsah cukru. Ochutnejte a dopřejte si osvěžení bez zbytečných kalorií.

číst dále ...

Třikrát Olomoucké tvarůžky na grilu – tradiční lahůdka v netradičním provedení

Tvarůžkový hamburger nebo plněné žampiony? Grilovací sezóna je v plném proudu a s ní přichází čas na zkoušení nových a netradičních pochoutek. Olomoucké tvarůžky na grilu jsou zajímavým a chutným způsobem, jak si zpestřit letní posezení s přáteli a rodinou. Díky široké škále chutí a variací si každý najde tu pravou kombinaci, která mu zaručeně zachutná. Vyzkoušejte tři netradiční tvarůžkové recepty na gril.

číst dále ...

Co nevíte o česneku

Měsíc červenec je doba, kdy se sklízí česnek. Česnek patří mezi nejstarší rostliny využívané v kuchyni, ale i k prevenci zdravotního stavu a léčení lidského organismu vůbec. Česnek je rovněž kulturní rostlinou již od starověku. Česnek setý – Allium sativum pochází ze střední Asie, konkrétně z území Kyrgystánu, kde se v hornaté a z části pouštní oblasti planý česnek setý vyskytuje dodnes. K prvnímu záznamu o použití česneku v kuchyni došlo zhruba před 4500 lety, kdy si jeden z babylonských králů objednal 6 metrických centů pro královskou kuchyni. Zpočátku se česnek využíval v kuchyni k ochucování jídel, záhy se však přišlo na to, že zabraňuje otravám a zanícení otevřených ran. Později se zjistilo, že má blahodárný vliv na některé vyrážky způsobené plísněmi, pomáhá při žaludečních potíží u jedněch lidí, zatímco naopak u druhých je vyvolává. Lidé pak odpradávna věřili, že česnek ochraňuje před různými kouzly, uhranutím, upírům a proto nosili hlavičky česneku u sebe i přes jeho silné aroma.

číst dále ...

Divizna velkokvětá – Verbascum densiflorum

Divizna velkokvětá – Verbascum densiflorum je statná bylina z čeledi krtičníkovitých, rostoucí po celé Evropě. Vyhledává slunná sušší stanoviště a ve volné přírodě se s ní můžeme setkat velmi často v úvozech, kamenitých stráních, skalách. Jedná se o dvouletou bylinu, která v prvním roce vytváří jen růžici přízemních měkkých, plstnatých listů, v druhém roce vytváří až 2 m vysokou lodyhu s listy střídavými a hroznovitě uspořádanými květy. Květy tvoří pětidílný, zvonkovitý kalich s jasně žlutou korunou. Právě květ je předmětem sběru, vyjma semen, která jsou dokonce jedovatá. Pytláci v minulosti semena používali k omamování ryb. Za suchého počasí se sbírá jen květní koruna s tyčinkami, bez zeleného kalichu. Květ se sbírá postupně, podle rozkvětu a to denně, zpravidla od června do září. Květ se suší ve stínu, pokud možno rychle…

číst dále ...

Dopřejte dětem to nejlepší a připravte jim hravé a veselé saláty!

Malí strávníci bývají mnohdy poněkud nároční a dosáhnout prázdných talířů může být doslova nadlidský úkol. Pakliže vám docházejí nápady, ale chcete se vyhnout opakování stále stejných pokrmů, zkuste naše tipy. Vykouzlete z rutinního posezení u stolu zážitek – připravte dětem saláty ze sezónních surovin, které hrají všemi barvami!

číst dále ...

Odstartujte cesty za moravským a českým vínem ve vinařských centrech

Každá vinařská oblast a podoblast v Česku má své místo, které je považováno za její hlavní centrum. Pokud tedy váháte kde začít letní výpravu za moravským nebo českých vínem, můžete začít právě tam. Seznámíte se tak s daným regionem a třeba také načerpáte inspiraci kam pokračovat. A jaká centra to tedy jsou?

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.