REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Severský duch Absolut vodky vstupuje do pražského klubu N11

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kdo někdy navštívil vyhlášený Music club N11 nedaleko Národního divadla v samém srdci Prahy, našel přesně to, co hledal – posezení v soukromí, skvělou hudbu, tanec na otevřeném parketu, ale i báječné drinky. Tato kritéria byla rozhodující i pro značku ABSOLUT, která hledala ten nejvhodnější podnik pro stylovou proměnu …


Jak říká brand manažerka značky Absolut v ČR Gabriela Římanová, výběr podniku, který bude několik let nosit barvy ABSOLUT nebyl rozhodně náhodný:

“Zvažovali jsme, který podnik bude ten nejvhodnější, a vzhledem k tomu, že majitelé podniku N11 jsou skuteční milovníci a fandové značky ABSOLUT, připadla nám tato volba velmi přirozená a samozřejmě formát podniku je pro značku ABSOLUT vhodný.“

Jako první v České republice se Music Club N11 promění v duchu značky ABSOLUT, jednoho z nejúspěšnějších výrobců destilátů na světě.

Švédskou vodku ABSOLUT není nutné dlouze představovat. Vyznačuje se především hladkou a jemnou chutí s příjemným charakterem obilného zrna a sušeného ovoce. Její úspěch spočívá v jedinečném procesu zpracování ozimé pšenice. Díky čtyřfázovému filtračnímu procesu po destilaci vzniká jeden z nejčistších destilátů. Jednoduchý a přitom elegantní design láhve, do které je ABSOLUT vodka plněna, pak ukazuje na starou lékařskou nádobu, ve které byl původní recept nalezen. Ta se také stala hlavním symbolem proměny prostoru Music Clubu N11.

Dominantou interiéru se nově stala modrá barva odkazující na severský původ ABSOLUT vodky – barvu čisté přírody, potoků, oblohy a ledovců, která se objevuje i na samotné švédské vlajce. Prostor působí velmi elegantním a neotřelým dojmem. Modré podsvícení kamenných zdí a logo ABSOLUT vás uvítá hned při vstupu a bude vás provázet i dalšími prostory clubu. Nejdominantnějšími novinkami jsou pak symboly lahví ABSOLUT vodky a barevná instalace na zdi. Dokonce i osvětlení je řešeno pomocí těchto typických lahví.

A co říkají na spolupráci se značkou ABSOLUT samotní majitelé Music clubu N11, Petra a Radim Sliwkovi, a jakým způsobem tuto událost oslaví?

„Jsme rádi, že jsme mohli spolupracovat se značkou ABSOLUT, a velmi nás těší, že právě náš podnik je první, kde se tento originální formát aplikoval. K této slavnostní příležitosti jsme navrhli dva nové speciální drinky s názvem:”

 

PR - Obsolut vodka

Absolut N11

(4 cl Absolut vodky, 6 cl grepového džusu, 2 cl grenadiny)

Připravíme si předchlazenou skleničku, do šejkru vložíme kostkový led a ingredience ( 4 cl Absolut Vodka, 6 cl grapefruitový džus, 0,25 cl grenadina). Prošejkrujeme a scedíme do předem připraveného skla.

Ozdobíme a podáváme…

 

PR - Obsolut vodka

Absolut Cocktail

(2 cl Absolut vodky, 2 cl Martini Rosso, 2 cl Amaretta, 2 cl Campari)

Do skla si připravíme kostkový led, do míchací sklenice vložíme kostkový led a ingredience (2 cl Absolut Vodka, 2 cl Martini Rosso, 2 cl Amaretto, 2 cl Campari). Promícháme barovou lžičkou a scedíme přes sítko do předem připraveného skla.

Ozdobíme a podáváme…

 

 

UŽ V ČERVENCI SE NA VÁS TĚŠÍ MUSIC CLUB N11 V ABSOLUT KABÁTU!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Zavařujeme (sterilujeme), nakládáme zeleninu – ty nejlepší recepty na zpracování zeleniny na jednom místě!

Přes léto a na začátku podzimu je ten správný čas připravit si nějaké ty zeleninové dobroty na zimu. Zavařená zelenina ve sklenicích nám poslouží nejen jako chutná příloha, ale některé sterilované výrobky ze zeleniny jsou skvělé jako polotovar, surovina na přípravu různých dalších pokrmů, například teplých omáček, do polévek, pod maso, či na přípravu dušených příloh. Ty nejlepší recepty na zavařenou, případně nakládanou zeleninu, z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz, najdete právě zde.

číst dále ...

Co můžete očekávat od moderních pečicích trub

Klasickou pečicí troubu není třeba dlouze představovat. Jedná se o jeden ze základních kuchyňských spotřebičů, který má doma téměř každý. Umožňuje nám nejen přípravu běžných pokrmů, ale pomůže nám také s vytvořením příjemné domácí atmosféry. Však si to jen představte, vůně nedělní svíčkové, štrúdlu nebo třeba vánočního cukroví. Kdo by to nemiloval.

číst dále ...

Soutěž Svačina roku Rio Mare má rekordní účast a mediálního partnera

Soutěž Svačina roku Rio Mare vstupuje do 7. ročníku s rekordní účastí škol i studentů. I letos mladí kuchaři soutěží o ceny v hodnotě 45 000 Kč. Novinkou soutěže je rozšíření hlavních surovin o Rio Mare makrely a sardinky. Soutěž pořádá výhradní distributor značky Rio Mare na českém trhu společnost Bolton Czechia. Mediálním partnerem soutěže jsou regionální noviny Deník.

číst dále ...

U Galerie Vaňkovka se uskuteční Food Truck Festival. Gastronomický zážitek připraví 21 dodávek a 12metrový vagón

Na další várku dobrot se mohou od 11. do 13. října těšit návštěvníci Food Truck Festivalu, který se odehraje v prostorách vedle Galerie Vaňkovka. Na pultech občerstvovacích dodávek nebudou chybět například populární burgery s vyladěnými recepturami, roast beefy, kachní paličky, mexické tacos, ale i méně tradiční jídla jako kanadské hranolky poutine či čínské knedlíčky Dim Sum. Část výtěžku z prodeje občerstvení poputuje na konto Nadace Emil podporující mladé hendikepované sportovce.

číst dále ...

Péct, milovat, žít – autobiografická kniha cukráře Josefa Maršálka

A máme tu tip na autobiografickou knihu cukráře Josefa Maršálka s názvem Péct, milovat, žít. Tato tři slova Josefa dokonale vystihují! Kniha vypráví o jeho cestě za cukrařinou. Je plná jeho rodiny, přátel, barevných fotografií a najdete tam i oblíbené recepty.

číst dále ...

Zdravá hravá snídaně pro malé i velké

Snídaně je základ dne. Říkají to babičky, maminky i odborníci. První ranní pokrm nás nastartuje, dodá nám energii a často určí i náladu, která nás bude provázet po zbytek dne. Nezapomínejte proto snídat a dopřejte si na to dostatek času. A to naučte i své děti.

číst dále ...

Proč nejíme luštěniny?

Všichni víme, že jsou luštěniny zdravé, plné vlákniny a bílkovin a v neposlední řadě také vitamínů a minerálů. Přitom jsou chutné a u mnoha národů obhajují dokonce první příčky mezi konzumovanými potravinami. Co tedy způsobuje naši nechuť ke konzumaci této jinde oblíbené součásti jídelníčku?

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy