moučníky, dezerty
Australský dort Pavlova
Vyzkoušejte původní recept na oblíbený dort pocházející od protinožců, jehož základ tvoří korpus z vyšlehaných bílků a zdobí ho lahodné sezonní ovoce. Tato pochoutka byla pojmenována podle ruské baleríny Anny Pavlovové.
Dezert jahodová Pavlova
Dezert z bílků, plněný krémem a jahodama.
Dezert Pavlova
Slavný dezert z Austrálie, který připomíná baletní sukénku věhlasné ruské baleríny, po níž se jmenuje a byl pro ni kdysi přichystán na uvítanou. Recept z australské epizody pořadu “Prostřeno”.
Dezert Pavlova s pomeranči
Dezert z ušlehaných bílků a dalších ingrediencí, ozdobený smetanovým krémem a dílky pomerančů.
Jarní Pavlova s čokoládou a čerstvým ovocem
Recept připravil Josef Maršálek, cukrářský mistr, který se po letech působení v zahraničí vrátil do ČR a jeho lahodné skvosty můžete ochutnat v CakeShop Prague, Celetná 11, hotel u Zlatého jelena.
reklama