Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nakládaní masa a uzenin

Jednoduchý 3 % solný lák

Voda svařená se solí, vychlazená. Lák o obsahu soli 3 % je vhodný především na zavařování klobás.

Pikantní nálev na utopence

Jeden z mnoha nálevů na utopence.

Solný lák na nakládání masa

Solný lák vhodný na nakládání čerstvého masa. Vhodný je i na konzervování masa a uzenin.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.