REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Svařené červené víno po skandinávsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svařené červené víno spolu s kořením, mandlemi a rozinkami.


Ingredience:
1 lčerveného vína
100-150 gcukru
100 gmandlí
60 grozinek
5-6 kshřebíčků
1 kskousek skořice
pomerančová a citrónová šťáva

Postup:

1. Do vína přidáme hřebíček, skořici, cukr a kousek pomerančové a citrónové kůry
2. Vše svaříme, přecedíme na 60 g přebraných, opraných rozinek a na loupané, na nudličky nakrájené mandle a pak ještě chvíli povaříme
3. Jednotlivé sklenice se svařeným vínem servírujeme se lžičkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy