REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Silvestrovská bowle II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bowle na silvestra vždy zmizí jako první, zvláště, když je připravíme 3 dny předem, potom bude ovoce v nápoji neuvěřitelně aromatické a samotný drink k neodolání!


Ingredience:
500 g (2 plechovky)kompotovaného ananasu
500 g (1 plechovka)sterilovaných broskví
340 g (3 plechovky)mandarinek
1 lbílého polosuchého vína nebo sektu
0,5 lrumu
cukr dle chuti
láhev nebo jiná vhodná nádoba o objemu 3 l

Postup:

1. Z plechovek slijeme šťávu a ovoce nakrájíme na malé kousky, dáme do 3 l sklenice a zalijeme šťávou z ananasu nebo mandarinek
2. Podle chuti osladíme a zalijeme rumem, necháme odležet 3 dny
3. Před podáváním zalijeme naložené ovoce bílým vínem nebo sektem a bowle podáváme dobře vychlazené.

Doporučení:

Ovoce lze samozřejmě různě obměňovat.

Poznámka:

Recept od pana Dalibora Marounka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy