REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Námořnický grog II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký voňavý nápoj z rumu, vody a koření, servírovaný s plátkem másla.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
200 mlvody
50 ml a vícerumu
2 kshřebíčku
kousek skořice
citronová šťáva
cukr
kousek másla

Postup:

1. Vodu přivedeme k varu spolu s kořením, odstavíme ji ze zdroje tepla a přilijeme rum
2. Nápoj dochutíme cukrem, citrónovou šťávou, přelijeme přes sítko do sklenice
3. Grog podáváme horký, s plátkem másla položeným na hladině.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy