Lahodná šťáva z mrkve a jablek, která je nejen plná vitaminů, ale zároveň skvěle podtrhuje jaro kolem nás. Bylinky, v tomto případě meduňka, jsou pro toto období charakteristické a pokud je do šťáv a freshů přidáte, určitě nebudete litovat. Nápoj je rázem mimořádně osvěžující.
Ingredience:
Počet porcí: 4 porce | |
2 kg | mrkve |
500 g | jablek |
50 g | čerstvé meduňky |
Postup:
- Mrkev a jablka oloupeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do odšťavňovače.
- Vše důkladně promícháme a přidáme čerstvou meduňku.
Fresh lze také doplnit o mladý špenát, petrželovou nať nebo kopřivy.
Poznámka:Recept k článku: Přivítejte jaro s kvalitními potravinami
zdroj: www.akademiekvality.cz