REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mrkvový džus pro diabetiky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Džus z mrkví vhodný pro nemocné postižené cukrovkou.


Ingredience:
1 kgmrkvového protlaku
0,5 lvody
40 kstablet sacharinu
12 gkyseliny citronové
voda na podlití

Postup:

1. Mrkve očistíme, nakrájíme a mírně podlité vodou dusíme doměkka
2. Rozvařenou mrkev rozmixujeme
3. Protlak odvážíme, přidáme ostatní suroviny v odpovídajícím poměru, zamícháme a nalijeme do lahví nebo sklenic
4. Sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy