REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kysel z černého rybízu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kysel je nápoj původem z Ruska. Připravujeme ho z vody, džusu, sirupu a kukuřičné mouky.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
6 cldžusu z černého rybízu
3 clovocného malinového sirupu
2 dlvody
1 lžičkakukuřičné škrobové moučky

Postup:

1. Vodu nalijeme do malého hrnce, přilijeme malinový sirup, postavíme na oheň a přivedeme do varu
2. Pak přidáme v trošce vody rozmíchanou škrobovou moučku, za stálého míchání asi 1 minutu povaříme a odstavíme
3. Do takto připraveného kyselu vlijeme džus s černého rybízu, dobře promícháme a necháme vychladit
4. Podáváme ve sklenici na limonádu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy