REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karamelová moka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na chutnou horkou kávu vyrobenou z hořké čokolády s obsahem 70 %, rozpustné kávy Jacobs s příchutí karamelu a dalších surovin.


Ingredience:
Ingredience na 1 porci:
250 mlplnotučného mléka
3 lžičkykávy Jacobs s příchutí karamelu
50 ghořké čokolády s obsahem 70 %
vyšlehaná smetana
drcený karamel
špetka skořice
třtinový cukr
celá skořice

Postup:
  1. Ve vodní lázni rozpusťte hořkou čokoládu
  2. Pomalu do ní vmíchejte 250 ml mléka
  3. Přidejte 3 lžičky kávy Jacobs s příchutí karamelu, špetku skořice a oslaďte dle chuti třtinovým cukrem
  4. Nalijte do hrnečku, navrch ozdobte šlehačkou z vyšlehané smetany a poté posypte drceným karamelem.
Doporučení:

Místo lžičky můžete použít celou skořici.

Poznámka:

Recept k článku: Exkluzivní kávové nápoje, které vám zachutnají

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy