REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečný džus pro diabetiky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ovocný džus z jablek vhodný pro nemocné cukrovkou.


Ingredience:
1 kgjablečného protlaku
1,5 lvody
45-50 kstablet sacharinu
1 lžičkakyseliny citronové
voda na podlití

Postup:

1. Jablka zbavíme stopek a jadřinců, nakrájíme na kousky, podlijeme trochou vody a rozvaříme je
2. Pak rozvařená jablka propasírujeme přes sítko, protlak odvážíme
3. Vždy k 1 kg protlaku přidáme výše uvedené suroviny v odpovídajícím poměru
4. Zamícháme a nalijeme do lahví, dobře uzavřeme
4. Džus sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy