REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Horká čokoláda s Chamallows

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

K zimnímu období neodmyslitelně patří i horké nápoje, po jejichž prvním doušku se v těle rozleje příjemné teplo. Připravte si společně s dětmi čokoládu nebo kakao a doplňte jej bonbony z pěnového cukru HARIBO Chamallows. Nejen že drink krásně nazdobí, ale dodá mu i lahodnou chuť a vůni.


Ingredience:
400 mlmléka
200 mlsmetany na vaření
100 ghořké čokolády
HARIBO Chamallows Flowers

Postup:
  1. Horkou čokoládu připravíte snadno, do hrnce se silnějším dnem vlijte smetanu s mlékama do ní nastrouhejte či nalámejte čokoládu
  2. Za stálého míchání pomalu zahřívejte až se čokoláda úplně rozpustí a spojí se s mlékem a smetanou
  3. Čokoládu nalijte do hrnečků a dozdobte bonbóny, které se v horkém nápoji začnou pomalu rozpouštět.
Doporučení:

Nápoj nemusíte doslazovat, o to se postarají bonbony na hladině.

Poznámka:

HARIBO Chamallows můžete použít také k dozdobení klasického kakaa. Postup je opět jednoduchý, stačí si připravit horké kakao, na jehož hladině nechte bonbony pomalu rozpouštět.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy