REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cooch Behar

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Původem indický recept pro milovníky pikantních nápojů z rajčat.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
2 dílypaprikové vodky
4 dílyrajčatové šťávy
kostky ledu
šejkr
barové sítko
sklenice Old fashioned o obsahu (170-230 ml)

Postup:

1. Šejkr do poloviny naplníme ledem
2. Nalijeme vodku a rajskou šťávu a důkladně protřeseme
3. Přecedíme do sklenice naplněné několika kostkami ledu.

Doporučení:

Domácí výroba paprikové vodky:Několik týdnů necháme luhovat v normální vodce pálivou mexickou, italskou papriku nebo několik chilli papriček.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy