REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Costa del Sol

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Míchaný nápoj z příchutí bylin a citrónu. Skládá se z bílého rumu, vermutu rosso, cukrového sirupu a citrónové šťávy.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
2 dílybílého rumu
1 dílvermutu roso
1 dílcukrového sirupu
1/2 dílucitrónové šťávy
3 dílysody
1 ksplátek pomeranče
1 ksvišně
kostky ledu
vysoká sklenice o větším obsahu (230-280 ml)

Postup:

1. Vysokou sklenici naplníme do poloviny ledem
2. Přidáme citrónovou šťávu, cukrový sirup, vermut rosso a nakonec rum
3. Ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou višní.

Doporučení:

Podle chuti můžeme ubrat cukrového sirupu a přidat citrónové šťávy.

Poznámka:

Příprava cukrového sirupu viz: Cukrový sirup bez příchuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy