REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čokoládový flip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nealkoholický nápoj ze žloutku, studené vařené čokolády a pomerančového cukrového sirupu.


Ingredience:
Rozis na 1 nápoj:
1 dlstudené vařené čokolády
3 clpomerančového cukrového sirupu
1 ksžloutku
led
šejkr
barmanské sítko
slámka

Postup:

1. Do šejkru vložíme led
2. Přilijeme studenou čokoládu, pomerančový cukrový sirup a žloutek
3. Důkladně potřeseme a nalijeme přes sítko do sklenice
4. Podáváme se slámkou.

Poznámka:

– Příprava pomerančového cukrového sirupu viz.: Pomerančový cukrový sirup.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy