REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čaj z Třezalky tečkovité

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sbírají se nezdřevnatělá kvetoucí nať v červenci a srpnu. Suší se ve svazečcích zavěšených ve stínu. Čaj se používá při ledvinových, plicních a revmatických chorobách.


Ingredience:
Rozpis na 2 nápoje:
2 lžícesušené Třezalky
50 clvody
skleněná nádoba
sítko

Postup:

1. Do skleněné nádoby z varného skla nasypeme sušenou třezalku
2. Zalijeme je vroucí vodou
3. Necháme 15 minut luhovat
4. Přecedíme do vyhřátých šálků a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy