REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vegetariánské chilli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Červené fazole podušené na cibulovém základě spolu s cuketou, rajčaty a passatou, dochucené chilli, kmínem, pepřem a solí.


Ingredience:
800 gplechovky červených fazolí
800 gplechovky rajčat s česnekem
170 gpassaty (rajčatového pyré)
2 lžíceolivového oleje
1,5 lžičkymletého kmínu
1 lžičkachilli
500 mlvody
1 ksstroužku česneku
1 ksstředně velké cukety
1 kscibule
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Ve velkém hrnci na rozehřátém oleji opečeme za stálého míchání oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a oloupaný rozetřený stroužek česneku
2. Přidáme mletý kmín, chilli, mletý pepř, sůl a krátce opečeme, pak přidáme omytou, na menší kousky nakrájenou cuketu, passatu a po dalších 3 minutách opékání slité fazole a rajčata s česnekem
3. Zalijeme vodou, přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a necháme 20 minut probublávat, dochutíme solí a pepřem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy