REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohový krém s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Měkký prolisovaný tvaroh utřený s máslem a mlékem, promíchaný s naměkko uvařenými vejci, nakonec osolený a okořeněný pepřem.


Ingredience:
300 gměkkého tvarohu
80 gmásla
50 mlmléka
3-4 ksvejce uvařená naměkko
petrželka
pepř
sůl

Postup:

1. Prolisovaný tvaroh smícháme s mlékem, přidáme povolené máslo a vše utřeme
2. Naměkko uvařená vejce rozmačkáme vidličkou, podle chuti osolíme a vmícháme do utřeného tvarohu, okořeníme pepřem
3. Krém rozdělíme do misek, posypeme jemně nakrájenou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy