Polévka připravená z taveného sýra, mletého hovězího masa, žampiónů, bujónu a dalších ingrediencí.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
500 g | taveného smetanového sýra |
400 g | mletého hovězího masa |
400 g | žampiónů |
200 g | taveného pálivého sýra |
2 ks | kostky bujónu |
2 ks | pórky |
1,5 l | vody |
1 lžíce | oleje |
pikantní chilli omáčka | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Vodu s kostkami bujónu povaříme, přidáme na kousky nakrájený sýr a mírně vaříme, až se rozpustí
2. Na lžíci oleje orestujeme osolené a pepřem dochucené maso tak, aby se vytvořily opečené menší hrudky
3. Očištěné žampióny nakrájíme na plátky a také orestujeme, pórek očistíme a nakrájíme na kolečka
4. Maso, žampióny a pórek vmícháme do polévky s rozpuštěným sýrem, přidáme chilli omáčku a krátce všechno povaříme.