REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunková majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato náplň se skvěle hodí jako náplň studených zeleninových předkrmů, například paprik, rajčat a pod.


Ingredience:
100 gmajonézy
100 gšunky
1 lžícesterilovaného celeru
1 ksvejce uvařeného natvrdo
1 kssterilované okurky
1 ksjablka
ocet
cukr
sůl

Postup:

1. Šunku, vejce, celer, oloupané jablko zbavené jadřince a okurku pokrájíme na malé kostičky
2. Majonézu smícháme s octem, cukrem a dochutíme solí, přidáme ostatní ingredience a lehce vše promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy