REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špagetový salát s vepřovým masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený z vařených špaget, pečeného vepřového masa, sterilizované papriky, cibule, česneku, kečupu a dalších ingrediencí.


Ingredience:
250 gšpaget
200 gpečeného vepřového masa
50 gsterilizované papriky na proužky
2 kscibule
1 ksstroužek česneku
4 lžícekečupu
3 lžíceoleje
worcestrová omáčka
ocet
cukr
sůl

Postup:

1. Špagety si uvaříme dle návodu, měkké scedíme, necháme okapat a pak nakrájíme na menší kousky
2. Poté si nakrájíme vepřové maso na nudličky, oloupanou cibuli na jemno a oloupaný stroužek česneku nasekáme na drobné kousky
3. Pak si na pánvi rozehřejeme olej, na kterém zpěníme cibuli s česnekem, potom přidáme vepřové maso, sterilizovanou papriku, kečup, špetku cukru, několik kapek worcestrové omáčky, trochu octa a sůl, vše promícháme a chvilku prohřejeme
4. Do misky si vložíme nakrájené špagety, přidáme připravenou teplou směs a důkladně promícháme
5. Hotový salát necháme vychladnout, pak dáme do lednice vychladit a podáváme jako samostatný chod.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy