REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené rýžové nudle se spoustou zeleniny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Restované a pak krátce dušené proužky kuřecího masa s mrkví, zelím a pórkem, pikantní díky chilli koření. Rychlý bezlepkový pokrm s nádechem exotiky.


Ingredience:
300 grýžových nudlí
300 gkuřecích prsou
100 gbílého zelí
3 lžícesojové bezlepkové omáčky Vitana
50 mlrostlinného oleje
1 ksmrkve
1 kspórku
Chilli mleté Vitana

Postup:

1. Kostky kuřecího masa řádně osolte a opepřete a poté na oleji osmažte
2. Následně maso podlijte trochou vody a duste asi 10 minut
3. Mezi tím nakrájejte mrkev, zelí i pórek na tenké nudličky
4. K dusícímu se masu pak přidáte mrkev, po několika minutách i zelí a vše dokořeníte dle chuti mletým chilli
5. Poté, co se voda vypaří, všechny suroviny krátce orestujte a přidejte bezlepkovou sojovou omáčku Vitana
6. Příprava rýžových nudlí je snadná – stačí je asi na 4 minuty vložit do vroucí vody a slít
7. Poté přidejte hotové nudle k předem připravené směsi a vše dohromady krátce osmažte.

Poznámka:

Zdroj: Vitana.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy