REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Růžičková kapusta s uzeným masem a sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý recept na přípravu růžičkové kapusty dochucené uzeným masem, servírované posypané strouhaným sýrem.


Ingredience:
800 grůžičkové kapusty
200 gmoravského uzeného
200 gstrouhaného eidamu
50 gmásla
sůl

Postup:

1. Očistíme si růžičky kapusty a uvaříme ve slané vodě bez pokličky 15 minut, poté je scedíme a nechápeme okapat 2. Uzené maso si nakrájíme na menší kostičky a na rozehřátém másle lehce osmahneme, přidáme kapustičky a 5 minut společně restujeme
3. Nakonec rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy