REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka Wellington

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z nastrouhaných jablek, kousků ananasu a nahrubo nasekaných vlašských ořechů.


Ingredience:
250 gjablek
250 gkompotovaného ananasu
150 gmajonézy light
60 gvlašských ořechů
1 lžičkacitronové šťávy
sůl

Postup:

1. Jablka omyjeme, oloupeme, nastrouháme na hrubo, pokapeme citronovou šťávou, která zabrání jejich hnědnutí
2. Plátky ananasu necháme na sítu okapat a pak nakrájíme na menší kousky, vlašské ořechy nasekáme na hrubo
3. Připravené suroviny dáme do mísy, smícháme je, přidáme majonézu, osolíme a vše dobře promícháme.

Doporučení:

Pomazánka se nejlépe hodí na bílé pečivo.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy