REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Poleva ke zdobení kornoutkem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Poleva z bílků a dalších ingrediencí na zdobení cukroví.


Ingredience:
150-200 gdvakrát prosátého moučkového cukru
2 lžičkycitrónové šťávy
1 ksbílku
špetka solamylu

Postup:

1. Všechny přísady dáme do misky a třeme čistou vařečkou, až je poleva hladká a přiměřeně hustá 2. Polevu dáme do zdobícího cukrářského kornoutku a můžeme ji aplikovat.

Doporučení:

Musíme-li od práce s polevou odejít, vsuneme misku s polevou do většího mikrotenového sáčku, aby neosychala.

Poznámka:

Hustotu polevy je třeba vyzkoušet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy