REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná žemle s jarní zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Částečně vydlabané žemle nebo housky naplněné utřeným máslem s nastrouhaným sýrem, kostičky masa, nastrouhanou syrovou zeleninou a posekanou pažitkou.


Ingredience:
4 ksžemle nebo housky
8 ksředkviček
75 geidamu nebo goudy
75 guzeného masa nebo salámu
50 gmásla
2 lžícemletého hrášku
brukev
čerstvá pažitka

Postup:

1. Z rozkrojených žemlí nebo housek částečně vydlabeme vnitřek
2. Pečivo naplníme hmotou a zaklopíme vrchní částí.

Příprava náplně:
V misce utřeme málo, přidáme nastrouhaný sýr, kostičky masa nebo uzeniny, nastrouhanou syrovou zeleninu a posekanou pažitku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy