REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná bageta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bageta plněná směsí z taveného sýru, salámu, lučiny, okurek, vejce, cibule a papriky.


Ingredience:
200 gpomazánkového taveného sýru
100 glučiny
50 gmásla
40 gvysočiny
2 kssladkokyselých okurek
1 ksmalé červené cibule
1 ksnatvrdo vařeného vejce
1 kscelozrnné bagety
1/4 ks červené papriky
mletá paprika
mletý pepř

Postup:

1. Z bagety odkrojíme oba konce a střídku vydlabeme
2. Změklé máslo vyšleháme s mletou paprikou i špetkou pepře, přidáme lučinu, tavený sýr a ušleháme hladký krém
3. Pak vmícháme na drobno nakrájené okurky, vejce i červenou papriku, přidáme na kostičky nakrájený salám, oloupanou, na drobno nasekanou cibuli a vše dobře promícháme
4. Vzniklou hmotou naplníme bagetu, kterou zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout a rozležet
5. Před podáváním bagetu nakrájíme ostrým nožem na plátky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy