REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pažitková pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vyzkoušejte třeba na Silvestra tuto pažitkovou pomazánku. Je vhodná na chlebíčky nebo i pro ty, co se rádi stravují zdravě.


Ingredience:
100 gžervé
50 gmásla
4 lžícenasekané pažitky
4 lžícesmetany
2 ksuvařená vejce
sardelová pasta
pepř

Postup:

1. Žervé utřeme s máslem, přidáme nastrouhaná vejce, pažitku, naředíme smetanou, důkladně promícháme
2. Pomazánku ochutíme kouskem sardelové pasty a pepřem
3. Mažeme například na plátky celozrnného chleba nebo plátky veky, zdobíme plátky rajčat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy