REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pamazánka z ryb v tomatě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dvě konzervy rybiček v tomatě smíchané s cibulí, olejem, máslem, sardelovou pastou, hořčicí, pažitkou a pepřem.


Ingredience:
2 konzervyrybiček v tomatě
20 gmásla
1/2 dloleje
2 kscibule
1 lžičkasardelové pasty
1 lžičkaplnotučné hořčice
pažitka
pepř
sůl

Postup:

1. Rybičky zbavené páteře utřeme s máslem a olejem
2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, sardelovou pastu a usekanou pažitku
3. Osolíme, okořeníme pepřem a vše důkladně promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy