REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovesná kaše s jablečným moštem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ovesná kaše, to je snídaňová klasika. My pro vás máme veganskou verzi s jablečným moštem, rozinkami, švestkami a křupavými plátky mandlí. Je hotová do deseti minut!


Ingredience:
Ingredience – 1 porce:
60 govesných vloček
350 mljablečného moštu
1 hrstplátků mandlí
1 hrstrozinek
špetka mleté skořice
vestky nebo jiné ovoce podle vlastní chuti

Postup:
  1. V hrnci smíchejte ovesné vločky s jablečným moštem
  2. Na mírném stupni přiveďte směs k varu a za občasného míchání vařte asi 5 minut, nebo do změknutí vloček. Poté odstavte a nechte chvíli odpočinout
  3. Do kaše vmíchejte skořici a nandejte ji na talíř nebo do misky
  4. Porci dozdobte mandlemi, rozinkami a čerstvým ovocem.
Poznámka:

Recept k článku: Desatero kvalitního jablečného moštu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy