REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Multicereální bageta s kozím sýrem, krůtí šunkou a fíkovým džemem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svačinová inspirace od Michala Suchánka, hlavního pekaře fy: La Lorraine.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 ksstředně velké tmavé rustikální bagety La Lorraine
50 gplísňového kozího sýra
50 gkrůtí šunky
20 gledového salátu
10 gfíkové marmelády
5 gpomazánkového másla

Postup:

1. Čerstvou bagetu podélně prokrojíme, tak aby jedna strana bagety zůstala vcelku
2. Spodní díl potřeme rovnoměrně pomazánkovým máslem a posypeme sekaným ledovým salátem s listy polníčku
3. Krůtí šunku zavineme do ruliček, nebo ji přeložíme do esíčka a střídavě vkládáme s plátky kozího sýra
4. Na závěr pokapeme fíkovou marmeládou, bagetu zaklopíme a můžeme podávat.

Doporučení:

Zavinutím, nebo překládáním šunky docílíme bohatého objemu náplně bagety.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy